Իսկ դուք գիտեի՞ք, որ տան պայմաններում կարող եք պատրաստել շատ համեղ կոնյակ
Դիտումներ 637
Բաղադրությունը․
Օղի - 3 լիտր
Սալորաչիր - 6 հատ
Մեխակ - 10 հատ
Շաքարավազ - 100 գ
Վանիլին
Խառնել բոլոր բաղադրիչները, բացի օղուց։
Այն տեղափոխում ենք տարայի մեջ և լցնում 3 լիտր օղի։
Լավ թափահարեք և բանկան 3 օր դրեք մութ տեղում։
Ամեն օր դուք պետք է թափահարեք շիշը:
3 օր հետո ստացված կոնյակը լցնում ենք գեղեցիկ շշերի մեջ ու վայելում բուրավետ ըմպելիքը։
Ամենաընթերցվածը