Կաղամբը նվազեցնում է քաղցկեղի առաջացման վտանգը

Դիտումներ 766

Կաղամբը նվազեցնում է քաղցկեղի առաջացման վտանգը

Անդրեյ Պրոդեյուսը «Ապրիր առողջ» նշել է մի ապրանք, որի օգտագործումը կարող է նվազեցնել քաղցկեղի զարգացման ռիսկը:



Մասնագետն ասաց, որ սպիտակ կաղամբը կարող է պաշտպանել օրգանիզմը քաղցկեղից։

 



Ինչպես պարզաբանել է Պրոդեուսը, այս մթերքը պարունակում է սուլֆորաֆան՝ մի նյութ, որը կանխում է ուռուցքների, այդ թվում՝ չարորակների զարգացումը։



Ամենաընթերցվածը