Իրական բացատրություն, թե ինչու են ձեր աղիքները փքված և ինչպես բուժել այն
Փքվածությունը կարող է լինել տարբեր գործոնների հետևանք, և շատ դեպքերում դա առողջական լուրջ խնդիր չէ։ Այնուամենայնիվ, բժիշկները նշում են, որ շատ դեպքերում այն առաջանում է Helicobacter pylori բակտերիայից:
Այս ասիմպտոմատիկ բակտերիան հանգեցնում է ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի բորբոքման և առաջացնում է վարակներ և ստամոքսի խոցեր:
Ավելին, այն իջեցնում է սերոտոնինի մակարդակը ուղեղում և այդպիսով առաջացնում է անհանգստություն, դյուրագրգռություն և դեպրեսիա: Սա հանգեցնում է ախտանիշների, որոնք հեշտությամբ սխալ ախտորոշվում են, և մարդիկ կարծում են, որ ջրի պահպանումն է իրենց անհարմարության պատճառը:
Այն ամենից հաճախ փոխանցվում է կեղտոտ սննդի միջոցով, իսկ առողջական լուրջ խնդիրներ կանխելու համար, ինչպիսիք են ստամոքսի խոցը և նույնիսկ ստամոքսի քաղցկեղը, կարևոր է ժամանակին հայտնաբերել դրա առկայությունը։
Սրանք մարմնում Helicobacter pylori-ի որոշ ախտանիշներ են.
Ցավ որովայնում.
Ստամոքսի գրգռում.
Փորկապություն.
Ցավ ստամոքսի վերին մասում.
Ցնցումներ.
Փորլուծություն.
Էզոֆագալ ռեֆլյուքս.
Դեղորայքի և առանց դեղատոմսի դեղերի կողմնակի ազդեցություններից խուսափելու համար պետք է դիմել բնական միջոցների և բնական ճանապարհով զբաղվել փքվածության դեմ:
Ահա երկու ամենահզոր բնական միջոցները, որոնք կարող եք փորձել.
Բաղադրությունը.
1 ճաշի գդալ ալոեի հյութ
1 վարունգ
1 ճաշի գդալ քերած կոճապղպեղ
1 կիտրոն
Մի բուռ մաղադանոս
½ բաժակ ջուր
Թվարկված բաղադրիչները հարում ենք բլենդերով, մինչև ստանանք հարթ զանգված։
Օգտագործեք այն ամեն օր փքվածության դեմ պայքարելու, օրգանիզմն ակտիվացնելու և ավելորդ հեղուկներն ու տոքսինները օրգանիզմից հեռացնելու համար։ Բացի այդ, այն կօգնի ձեզ ազատվել որովայնի ճարպից և կօգնի նիհարել։
Երկրորդ բաղադրատոմսը
Բաղադրությունը.
1 վարունգ՝ կտրատած
2 նեխուրի ցողուններ՝ կտրատած
2 խնձոր, կեղևավորված և կտրատած
1 կիտրոն
Կանաչ տերևներով աղցան (ձր ընտրությամբ)
Վերը թվարկված բոլոր բաղադրիչները անցկացրեք հյութաքամիչով։
Խմեք այս զարմանալի առողջարար բնական հյութը՝ օրվա ընթացքում փքվածության դեմ պայքարելու և ապագայում նման խնդիրներից խուսափելու համար:
Այս բնական միջոցները արդյունավետորեն կպայքարեն ջրի պահպանման և գազերի դեմ, կմաքրեն ձեր մարմինը վտանգավոր կուտակված տոքսիններից, կօգնեն քաշի կորստին և մարսողությանը և կառաջարկեն անհամար այլ առողջապահական օգուտներ:
Ազատվեք այրոցից, խոցից և փքվածությունից
1. Մեղր.
Նախաճաշից առաջ կերեք մեկ գդալ մեղր։ Կարող եք քսել նաև տապակած հացի վրա։
2. Հյութ.
Առավոտյան (նախաճաշից առաջ) մի բաժակ թարմ քամած հյութը հրաշքներ է գործում։ Միշտ խմեք թարմ քամած հյութ և խուսափեք քաղցրացուցիչ պարունակող մթերքներից։
3. Պրոբիոտիկներ.
Օգտագործեք պրոբիոտիկներ վարակի բուժման համար: Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ պրոբիոտիկները շատ ավելի լավ են գործում, քան հակաբիոտիկները։
4. Սև չաման․
Չնայած այս սերմերը փոքր են, նրանք կարող են սպանել բակտերիաները: Գիտնականները կարծում են, որ դրանք ավելի արդյունավետ են, քան եռակի թերապիան։ Սև սերմերը ապահովում են գաստրոպաշտպանիչ ազդեցություն և նվազեցնում թթվայնությունը օրգանիզմում։
5. Բրոկկոլի.
Սուլֆորաֆանը հակաօքսիդանտ է՝ հզոր դետոքսիկացնող հատկությամբ: Այն բուժում է վարակը և վերացնում է գաստրիտի ախտանիշները։
Հզոր հակաօքսիդանտը կարող է նաև վերականգնել ոչ ստերոիդային հակաբորբոքային դեղամիջոցների հետևանքով առաջացած վնասը:
6. Կանաչ թեյ.
Բակտերիաների աճը դադարեցնելու համար կանաչ թեյ խմեք։ Կանաչ թեյի կանոնավոր օգտագործումը նվազեցնում է լորձաթաղանթի բորբոքումը։
7. Սխտոր.
Դուք կարող եք ատել սխտորի հոտը, բայց տեղյակ եղեք դրա հակաբորբոքային և հակաբիոտիկ ազդեցությունների մասին: Միշտ կերեք սխտոր։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։