Ինչու եփել ձվերը փայլաթիթեղի մեջ. Երբեք չէի պատկերացնի
Երբեմն, ձվերը եփելու ընթացքում, կեղևը ճաքում է, ինչի հետևանքով սպիտակուցը դուրս է հոսում և կաթում է: Թերեւս բոլորը բախվել են նման տհաճ միջադեպի։ Դրանից խուսափելու համար ոմանք օգտագործում են հատուկ պատրաստման կաղապարներ, մյուսները ձվերը լցնում են սառը ջրի մեջ, իսկ մյուսները ձվերը փայլաթիթեղի մեջ դնում են թավայի մեջ։ Ավելի մանրամասն խոսենք վերջին պատրաստման եղանակի մասին։
Հնարավոր է ձվերը այսպես գցել եռացող ջրի մեջ՝ չվախենալով, որ դրանք կճաքեն։ Պարզապես պետք է սովորական ալյումինե փայլաթիթեղ օգտագործել: Մենք յուրաքանչյուր ձուն սերտորեն փաթաթում ենք դրա մեջ և միայն դրանից հետո այն դնում ենք եռացող ջրով թավայի մեջ: Պատրաստ է. Ձվերը եփել ինչպես միշտ։ Սպիտակուցը դուրս չի գա, և կեղևը արագ և հեշտությամբ կմաքրեք:
Ինչու չի կարելի ձվերը եփելուց հետո ջուրը թափել
Օ՜, իզուր չէ, որ այս բրիտանացի գիտնականները ուսումնասիրում են աշխարհում ամեն ինչ։ Ի վերջո, ուրիշ ո՞վ, բացի բրիտանական գիտության մեծարգո և բծախնդիր գիտնականներից, կմտածեին ուսումնասիրել ջուրը ձվերը եռացնելու ժամանակ։
Ինչից է պատրաստված ձվի կճեպը: 90%-ը կալցիումի կարբոնատ է։ Այն նաև պարունակում է 27 տարբեր հետքի տարրեր: Դուք գիտեի՞ք դրա մասին։
Ինչ է տեղի ունենում, երբ մենք ձու ենք եփում: Կաթսայի ջուրը բառացիորեն լիցքավորված է կալցիումի իոններով և հագեցած է օգտակար միկրոէլեմենտներով:
Այս ջրով ջրեք ծաղիկները:
Դրա մեջ կարող եք թրջել սերմերը, սածիլները ջրել, արդյունքը հաճելիորեն կզարմացնի։ Դա պայմանավորված է նրանով, որ մեր տնական պարարտանյութը ոչ միայն օգնում է բույսերին ձեռք բերել հանքանյութեր և սնունդ, այլև պահպանում է հողի թթվայնությունը նորմալ վիճակում:
Այսպիսով, դուք ձեր կանաչ ընկերներին ապահովում եք գոյության շատ հարմարավետ պայմաններ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։