Ինչու՞ են պրոֆեսիոնալ խոհարարները բուլյոնի մեջ քացախ ավելացնել․ Պատճառը իմանալով, դուք նույնպես այդպես կվարվեք
Դիտումներ 373
Օգտակար և համեղ խորհուրդներ հատուկ տնային տնտեսուհիների համար։ Xohanoc.am-ը այս անգամ շատ հետաքրքիր և օգտակար խորհուրդ է ներկայացնում։
Պրոֆեսիոնալ խոհարարները տավարի, հավի և գառան մսով պատրաստվելիք բուլյոնի մեջ քացախ են ավելացնում։
Քացախը նախ եփվող միսը ավելի փափուկ է դարձնում, վերացնում է տհաճ հոտն ու համը միսը ավելի շուտ է եփվում։ Պրոֆեսիոնալ մի իսպանացի խոհարար խոստովանել էր, որ ցանկացած տեսակի տավարի մսով ուտեստ պատրաստելիս, պարտադիր օգտագործում է քացախ։
Ապուրների ժամանակ 1-2 ճաշի գդալ, իսկ այլ ուտեստների ժամանակ ՝ 1-2 թեյի գդալ։ Փորձեք և տեսեք, թե ինչ օգտակար տարբերակ է այն։
Ամենաընթերցվածը