Ինչու՞ են պրոֆեսիոնալ խոհարարները բուլյոնի մեջ քացախ ավելացնել․ Պատճառը իմանալով, դուք նույնպես այդպես կվարվեք

Դիտումներ 373

Ինչու՞ են պրոֆեսիոնալ խոհարարները բուլյոնի մեջ քացախ ավելացնել․ Պատճառը իմանալով, դուք նույնպես այդպես կվարվեք

Օգտակար և համեղ խորհուրդներ հատուկ տնային տնտեսուհիների համար։ Xohanoc.am-ը այս անգամ շատ հետաքրքիր և օգտակար խորհուրդ է ներկայացնում։

 

 

Պրոֆեսիոնալ խոհարարները տավարի, հավի և գառան մսով պատրաստվելիք բուլյոնի մեջ քացախ են ավելացնում։ 



Քացախը նախ եփվող միսը ավելի փափուկ է դարձնում, վերացնում է տհաճ հոտն ու համը միսը ավելի շուտ է եփվում։ Պրոֆեսիոնալ մի իսպանացի խոհարար խոստովանել էր, որ ցանկացած տեսակի տավարի մսով ուտեստ պատրաստելիս, պարտադիր օգտագործում է քացախ։

 

 

Ապուրների ժամանակ 1-2 ճաշի գդալ, իսկ այլ ուտեստների ժամանակ ՝ 1-2 թեյի գդալ։ Փորձեք և տեսեք, թե ինչ օգտակար տարբերակ է այն։



Ամենաընթերցվածը