Ինչու՞ են իմ մսով բլինչիկները ներսում միշտ հյութալի, մինչդեռ մյուս տնային տնտեսուհիները՝ ոչ։ Ոչ թե պարծենալ, այլ գաղտնիքով կիսվել
Նրբաբլիթների այս բաղադրատոմսը ստացել եմ «ժառանգած» սկեսուրիցս, ով դրանք այնքան համեղ էր պատրաստել, որ մենք միշտ խնդրում էինք դրանք եփել մեր ժամանման համար։
Պատրաստման համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները.
- աղացած միս;
- սոխ;
- նրբաբլիթներ.
Աղացած միսը լցնում ենք տապակի մեջ և լցնում մի քիչ ջրի մեջ, որպեսզի աղացած միսը մնա հյութալի և չտապակվի։
20 րոպե հետո մսին (հյութի հետ) ավելացնում եմ մանր քերած սոխը։ Դա կարեւոր է։ Կարևոր է համոզվել, որ ինչ-որ հեղուկ դեռ մնում է թավայի հատակին: Շոգեխաշել կափարիչի տակ մինչև եփվի՝ երբեմն խառնելով։ Գործընթացը տևում է մոտ 15 րոպե: Թույլ մի տվեք, որ միսը սկսի տապակվել:
Հակառակ դեպքում միջուկը կարող է հյութեղ չստացվել։ Բլիթները եփեք ըստ ձեր սեփական բաղադրատոմսերի։ Բլիթները լցնում ենք աղացած միսով։ Մի մասը կարելի է սառեցնել, մի մասը տապակել հալած կարագի մեջ և մատուցել սեղանին։
Հյութալի և համեղ մսային միջուկով նրբաբլիթները պատրաստ են։ Փորձեք այս մեթոդը և երբեք չեք պատրաստի այլ բաղադրատոմսերով։ Թվում է, թե ամեն ինչ պարզ է, բայց քչերը գիտեն այս շատ պարզ միջոցը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։