Ինչու՞ չի կարելի տան մոտ փշատերև ծառեր տնկել

Դիտումներ 569

Ինչու՞ չի կարելի տան մոտ փշատերև ծառեր տնկել

Մեր նախնիները երբեք իրենց տների կողքին տարբեր փշատերև ծառեր չեն տնկել։ Ինչի՞ հետ կարող է կապված լինել նման նշանը։ Որտեղի՞ց այս համոզմունքը: Հաճախ նորաբնակների մոտ սկսեց հարց առաջանալ՝ ի՞նչ անել: Ծառ տնկե՞մ, թե՞ ոչ։

 

Զարմանալի գեղեցիկ վայրեր ամբողջ աշխարհում

Գովազդ

Նշանները, որոնք հիմնված էին տարբեր ժողովուրդների երկարաժամկետ դիտարկումների վրա, խորհուրդ չեն տալիս ձեր տների հողամասերում փշատերև ծառեր տնկել:

Ենթադրվում է, որ եթե ծառը աճի ավելի բարձր, քան այն, ով ժամանակին տնկել է այն, նա անպայման շուտ կմահանա:

Սուր եղևնու ասեղները հրահրում են հայհոյանքներ, վիճաբանություններ և կոնֆլիկտներ, իսկ տան մոտ տնկված երիտասարդ ծառերը կարող են առաջացնել ժառանգների զրկանք: Եթե ​​միայնակ մարդը նման ծառ տնկի իր տան կողքին, նա ընդմիշտ կզրկի իրեն զուգընկեր գտնելու հնարավորությունից:

Ծառը մահացածներին տուն է բերում. սա հենց այն համոզմունքն է, որն առաջացել է թաղումների ժամանակ եղևնու ճյուղեր օգտագործելու ավանդույթից, որոնք օգտագործվում էին հանգուցյալի մարմինը ծածկելու, դրանցից ծաղկեպսակներ պատրաստելու և գերեզմանը ծածկելու համար:

Էզոտերիկները կարծում են, որ եղևնին կարող է էներգիա խլել, երբ գալիս է տաք սեզոնը, իսկ ցուրտ սեզոնին, ընդհակառակը, տալիս է այն։ Ուստի այն մարդիկ, ովքեր անընդհատ մրսում են, պետք է ավելի շատ ժամանակ անցկացնեն եղևնու մոտ։

Հին ժամանակներից մեզ հասած ժողովրդական հավատալիքները կարելի է անտեսել և ուշադրություն չդարձնել դրանց վրա։ Դրանցից շատերն այժմ այլեւս ակտուալ չեն։ Միայն մարդիկ ինչ-ինչ պատճառներով շարունակում են հավատալ դրանց՝ ուշադիր հետևելով բոլոր մանրամասներին։



Սոճու և եղևնու կոները հավաքեք, պատրաստեք դեղամիջոց ամբողջ ընտանիքի համար

Դեռևս շատ փոքր կանաչ սոճու կոները կօգնեն ազատվել  երիկամների և լեղապարկի քարերից: Վերցրեք դրանք, լցրեք կաթսայի մեջ և լցրեք ջուր: Եռացնել 5 րոպե։ Երբ թուրմը սառչի, քամեք և խմեք 1/3 բաժակ՝ օրը 3 անգամ ուտելուց հետո։ Բուժման կուրսը 3 շաբաթ է։

 

 

Զգալիորեն ամրացնում է իմունային համակարգը.  Պետք է հավաքել 1 կգ հասուն կոներ, յուրաքանչյուրը կտրատել 4 մասի, դնել էմալապատ թավայի մեջ և լցնել 3 լիտր ջուր։ Եռացնել մարմանդ կրակի վրա, մինչև կոները փափկեն, ապա քամել, արգանակը, ավելացնել 1 կգ շաքարավազ և հասցնել եռման աստիճանի (չեռացնել): 

Պատրաստի զանգվածը լցնել բանկաների մեջ՝ յուրաքանչյուր պտղունցին ավելացնելով կիտրոնաթթու։ Սոճու կոներից կարող եք նաև մուրաբա պատրաստել։ Դրանք պետք է եփել մինչև ամբողջովին փափկի, տրորել և ավելացնել արգանակից պատրաստված շաքարի օշարակին։ 



Ասթմայով հիվանդներին  խորհուրդ եմ տալիս բուժվել եղեւնու մեղրով։ Գարնանը վերցրեք 1,5 կգ կանաչ սոճու կոներ, լվացեք կեղտից և լցրեք 3 լիտր ջուր։ Եռացնել։ Յուրաքանչյուր լիտր արգանակի համար ավելացնել 1 կգ շաքարավազ, խառնել, դնել թույլ կրակի վրա և եռացնել։ Առաջին խառնուրդը պատրաստ է։ 500 գ խոզի ճարպին խառնել 2 ճ.գ. կակաո` պատրաստեք երկրորդ խառնուրդը։ Ընդունել և՛ առաջինը, և՛ երկրորդը օրը 3 անգամ՝ ուտելուց 20 րոպե առաջ, 1 ճ/գ մեկ բաժակ տաք կաթի հետ։ 

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը