Ինչու չի կարելի ձվերը եփելուց հետո ջուրը թափել
Օ՜, իզուր չէ, որ այս բրիտանացի գիտնականները ուսումնասիրում են աշխարհում ամեն ինչ։ Ի վերջո, ուրիշ ո՞վ, բացի բրիտանական գիտության մեծարգո և բծախնդիր գիտնականներից, կմտածեին ուսումնասիրել ջուրը ձվերը եռացնելու ժամանակ։
Ինչից է պատրաստված ձվի կճեպը: 90%-ը կալցիումի կարբոնատ է։ Այն նաև պարունակում է 27 տարբեր հետքի տարրեր: Դուք գիտեի՞ք դրա մասին։
Ինչ է տեղի ունենում, երբ մենք ձու ենք եփում: Կաթսայի ջուրը բառացիորեն լիցքավորված է կալցիումի իոններով և հագեցած է օգտակար միկրոէլեմենտներով:
Այս ջրով ջրեք ծաղիկները:
Դրա մեջ կարող եք թրջել սերմերը, սածիլները ջրել, արդյունքը հաճելիորեն կզարմացնի։ Դա պայմանավորված է նրանով, որ մեր տնական պարարտանյութը ոչ միայն օգնում է բույսերին ձեռք բերել հանքանյութեր և սնունդ, այլև պահպանում է հողի թթվայնությունը նորմալ վիճակում:
Այսպիսով, դուք ձեր կանաչ ընկերներին ապահովում եք գոյության շատ հարմարավետ պայմաններ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։