Ինչու չի կարելի ձվերը եփելուց հետո ջուրը թափել

Դիտումներ 680

Ինչու չի կարելի ձվերը եփելուց հետո ջուրը թափել

Օ՜, իզուր չէ, որ այս բրիտանացի գիտնականները ուսումնասիրում են աշխարհում ամեն ինչ։ Ի վերջո, ուրիշ ո՞վ, բացի բրիտանական գիտության մեծարգո և բծախնդիր գիտնականներից, կմտածեին ուսումնասիրել ջուրը ձվերը եռացնելու ժամանակ։

 

 

Ինչից է պատրաստված ձվի կճեպը: 90%-ը կալցիումի կարբոնատ է։ Այն նաև պարունակում է 27 տարբեր հետքի տարրեր: Դուք գիտեի՞ք դրա մասին։ 



Ինչ է տեղի ունենում, երբ մենք ձու ենք եփում: Կաթսայի ջուրը բառացիորեն լիցքավորված է կալցիումի իոններով և հագեցած է օգտակար միկրոէլեմենտներով: 
Այս ջրով ջրեք ծաղիկները:

 


Դրա մեջ կարող եք թրջել սերմերը, սածիլները ջրել, արդյունքը հաճելիորեն կզարմացնի։ Դա պայմանավորված է նրանով, որ մեր տնական պարարտանյութը ոչ միայն օգնում է բույսերին ձեռք բերել հանքանյութեր և սնունդ, այլև պահպանում է հողի թթվայնությունը նորմալ վիճակում: 



Այսպիսով, դուք ձեր կանաչ ընկերներին ապահովում եք գոյության շատ հարմարավետ պայմաններ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը