Ինչու չի կարելի ձեռքերով հունցել աղացած միսը. տնային տնտեսուհիների մեծ մասի բացահայտ սխալը
Շատ տնային տնտեսուհիներ սովորել են մսի հիմքը ձեռքերով հունցել: Այս գործողությունը կատարում են ինչպես երիտասարդ, այնպես էլ փորձառու տնային տնտեսուհիները։
Այնուամենայնիվ, այս մեթոդի հանրաճանաչությունը ամենևին չի նշանակում մոտեցման ճիշտություն:
Եթե սովոր եք ձեռքերով աղացած միս հունցել, ապա մի զարմացեք, որ կոտլետները կատարյալ դուրս չեն ստացվի։
Եթե մսի հիմքը խառնելիս օգտագործեք ձեռքերը, զանգվածը չափազանց միատարր կդառնա։
Լցոնումը կկորցնի իր «օդափոխությունը»։ Նման զանգվածից դժվար է հյութեղ, նուրբ ու բուրավետ կոտլետներ պատրաստել։
Ինչպես հունցել աղացած միսը
Օգտագործեք սիլիկոնե խոհանոցային սպաթուլա, որը հատուկ նախագծված է այս ընթացակարգի համար:
Եթե դուք չունեք այս սարքը, ապա կարող եք սովորական գդալ վերցնել։ Բայց ոչ մի դեպքում ձեռքերով մի խառնեք աղացած միսը։
Եթե հետևեք վերը նշված բոլոր խորհուրդներին, ապա կոտլետները կլինեն հյութեղ։