Ինչպես տան պայմաններում պատրաստել հումուս

Դիտումներ 696

Ինչպես տան պայմաններում  պատրաստել  հումուս

Բոլորը գիտեն, թե ինչից է պատրաստված հումուսը։ Այս նախուտեստի շատ բաղադրատոմսեր կան։ Այնուամենայնիվ, նախքան բարդ ուտեստների անցնելը, եկեք պատրաստենք պարզ բաղադրատոմսով:

Եթե ​​դուք չունեք թահին, ապա քունջութի սերմերը խորովեք և մանրացրեք սուրճի սրճաղացով։ Ցանկության դեպքում սերմերը կարելի է փոխարինել բոված ընկույզով։ Չաման ավելացրեք նաև մանրացված ձևով, հակառակ դեպքում հատիկները կխրվեն ատամների մեջ:

 



Բաղադրությունը․

 

սիսեռ - 200 գ

ձիթապտղի յուղ - 3 ճ.գ. լ.

թահին - 2 ճ.գ. լ.

կիտրոն - 0,5 հատ:

սխտոր - 2 պճեղ

չաման - 1 ճ. լ.

պապրիկա - 1 թ.գ. լ.

աղ - 0,5 թեյի գդալ

 



Խոհարարության եղանակը.

Սիսեռը լավ ողողեք և թրմեք ամբողջ գիշեր։

Սիսեռը եփեք մինչև փափկի, մոտ 1 ժամ։ Խնայեք եռալուց հետո մնացած ջուրը։

Սիսեռը մի քանի անգամ մանրացնել բլենդերով, մինչև խյուսը դառնա հարթ և միատարր։ Սիսեռը խառնեք քնջութի մածուկի, աղի, կիտրոնի հյութի, համեմունքների, ձեթի և աղացած սխտորի հետ։

1 ժամ կամ ավելի դնել սառնարանում, որպեսզի սիսեռը ներծծի համեմունքների համը։



Ամենաընթերցվածը