Ինչպես պատրաստել կոտլետներ սովորական աղացած մսից, բայց այժմ կրիկնակի համեղ և հյութալի
Դիտումներ 1891
Բաղադրությունը․
Աղացած միս - 500 գր
Աղ - 1 թ.գ
Օսլա - 1 ճ.գ.
Սև աղացած պղպեղ
Սոդա - ½ թեյի գդալ
Շաքարավազ - ½ թ/գդ
Սխտոր - 3 պճեղ
Թթվասեր - 2 ճ.գ.
Բուսական յուղ
Համը արտահայտիչ դարձնելու համար աղացած միսին ավելացնել աղ, օսլա, սոդա, սև պղպեղ և մի քիչ շաքարավազ։ Ավելացրեք թթվասեր՝ ֆարշի փափկության համար։
Ավելացնել մանրացված սխտորը, ապա լցնել քացախի մեջ, որպեսզի փափկեն։
Աղացած միսը հունցում ենք և փոքր երկարավուն կոտլետներ ենք կազմում։
Կոտլետները տապակում ենք յուղով տապակի մեջ, մինչև դարչնագույն դառնա բոլոր կողմերից:
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը