Ինչպես տապակել ձուկը, որպեսզի հոտը չմնա ամբողջ բնակարանում. խոհարարական հնարքներ

Դիտումներ 819

Ինչպես տապակել ձուկը, որպեսզի հոտը չմնա ամբողջ բնակարանում. խոհարարական հնարքներ

Ձուկը չի կարող լինել առանց հոտի, հատկապես, երբ խոսքը վերաբերում է գետերի և լճերի բնակիչներին:

Դուք կարող եք հեռացնել հոտը, եթե օգտագործեք հետևյալ հնարքները.

 

 

1. Ձեռք բերելով մեծ ձուկ, մի շտապեք այն անմիջապես ուղարկել թավայի մեջ: Նախ 1-1,5 ժամ թրջում ենք աղաջրի մեջ։

 
2. Կտրած ձուկը կարող եք առատորեն պատել կիտրոնով և կիտրոնի հյութով։

 



 3. Գետի ձուկը գլխով մի եփեք։ Մարմնի այս հատվածը պետք է եփել առանձին։

 

 

4. Եփելիս անպայման ջրի մեջ ավելացրեք սոխ կամ մաղադանոս, գազար և ½ բաժակ կաթ։ Հոտ չի լինի, համն էլ ավելի նուրբ կլինի։

5. Եփելու ժամանակ ուշադիր եղեք կրակին՝ ջուրը չպետք է շատ եռա։

 



6. Ձուկը դնում են եռման ջրի մեջ։ Եթե ​​Ձեզ անհրաժեշտ է եփել մեծ ձուկը ամբողջությամբ, ապա այն տեղադրվում է սառը ջրի մեջ։

7. Թավայի մեջ շատ ջուր չպետք է լինի։ Բավական է, որ այն հազիվ ծածկի ձկանը, այլապես համը ջրային կստացվի։

Եվ վերջում, եփելու կեսին ձուկը պետք է աղով համեմվի: Միաժամանակ ավելացվում են համեմունքներ և այլ համեմունքներ։



Ամենաընթերցվածը