Ինչպես պատրաստել ֆալաֆել տանը. քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
Դիտումներ 1612
Բաղադրությունը.
սիսեռ - 1 բաժակ
սոխ - 0,5 հատ:
մաղադանոս - 0,5 փունջ
ցորենի կամ սիսեռի ալյուր - 3 tbsp. լ.
9աման - 1 ճ. լ.
համեմ - 1 թ.գ
աղ - 1 ճ.գդ
սխտոր - 1 պճեղ
աղացած սև պղպեղ - 1 պտղունց
հիլ - 1 պատիճ
Խոհարարության եղանակը.
Սիսեռը լավ ողողեք, թրմեք ամբողջ գիշեր և եռացրեք մինչև փափկի:
Սոխը մանր կտրատել։ Սխտորը մանրացնել։ Մաղադանոսը մանր կտրատել։
Խառնել սիսեռը, սոխը, սխտորը, խոտաբույսերը և համեմունքները։
Սիսեռի զանգվածը հարում ենք բլենդերով կամ անցկացնում մսաղացի միջով։
Ձևավորեք փոքրիկ կոլոլակներ։
Թխելու թերթիկի մեջ մի քիչ բուսական յուղ լցնել, կոտլետները շարել և թխել ջեռոցում 30 րոպե 180 ° C ջերմաստիճանում։
Կոտլետները յուղեք մայոնեզով կամ քունջութի մածուկով, այնուհետև փաթաթեք պիտայի հացի մեջ և մատուցեք։
Ամենաընթերցվածը