Ինչպես պատրաստել բնական հակաբիոտիկ քրքումով․ Ահա բաղադրատոմսը
Այս բնական հակաբիոտիկն ունի հզոր հակաբորբոքային ազդեցություն, սպանում է բակտերիաները և ցանկացած վարակ:
Առավելությունն այն է, որ, ի տարբերություն այլ հակաբիոտիկների, այն ոչ մի կողմնակի ազդեցություն չի ունենում աղիների և մարսողական համակարգի վրա, ինչը նշանակում է, որ այն լիովին անվտանգ է։
Քրքումը պարունակում է ակտիվ միացություններ՝ ավելի քան 150 բուժիչ հատկություններով, այդ թվում՝ հակաքաղցկեղածին, հակաբորբոքային և հակաօքսիդանտ:
Մեղրի և քրքումի համադրությունն օգտագործելը կբարելավի ձեր մարսողությունը և կավելացնի աղիքներում օգտակար բակտերիաների քանակը:
Բաղադրությունը․
100 գ մեղր
1 ճ․գ. քրքումի փոշի
Բոլոր բաղադրիչները խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը և լցնել ապակե տարայի մեջ։
Մրսածության ախտանիշները նկատելուց հետո այս դեղամիջոցն ընդունեք հետևյալ կերպ.
1-ին օր՝ կես թեյի գդալ ամեն ժամը մեկ։
2-րդ օր՝ կես թեյի գդալ 2 ժամը մեկ։
3-րդ օր՝ կես թեյի գդալ օրական 3 անգամ։
Ցանկալի է դեղը կուլ չտալ, թող այն լուծվի բերանում։
Եթե դրա համը ձեզ դուր չի գալիս, ապա խառնուրդին միշտ կարող եք տաք կաթ կամ թեյ ավելացնել։
Այս կինը մեկ տարի շարունակ առավոտյան քրքումով ջուր է խմել. Նույնիսկ բժիշկը զարմացավ արդյունքներիցԱյս կինը մեկ տարի շարունակ առավոտյան քրքումով ջուր է խմել. Նույնիսկ բժիշկը զարմացավ արդյունքներից
Քրքումը վերջին տարիներին դարձել է ամենահայտնի համեմունքներից մեկը և լավ պատճառներով: Այն պարունակում է հսկայական քանակությամբ սննդանյութեր և բարենպաստ ազդեցություն ունի առողջության վրա։ Քրքումը հզոր հակաօքսիդանտ է, դրա օգտագործումն ունի երիտասարդացնող և հակաբորբոքային ազդեցություն։
Քրքումով ջուրը ամենաառողջարար ըմպելիքներից է։
Այս պատմությունը պատահել է Անգլիայից մի կնոջ հետ։ 12 ամիս օգտագործելուց հետո կինը անհավանական փոփոխություններ է զգացել իր առողջության մեջ։ Այն ունի զարմանալի pH մակարդակ, ինչը նշանակում է, որ այն ալկալացնում է մարմինը, բարելավում է մարսողությունը, ինչպես նաև թեթևացնում է արթրիտի ախտանիշները: Նա ստացել է այս բոլոր առավելությունները՝ 12 ամսվա ընթացքում ամեն առավոտ մեկ բաժակ քրքումով ջուր խմելով:
Մեկ բաժակ տաք ջրի մեջ ավելացնել մեկ թեյի գդալ քրքումը մի պտղունց սև պղպեղով և լավ խառնել։ Ըմպելիքը խմեք տաք վիճակում։
Ըմպելիքի օգուտները առողջության համար.
Նպաստում է սրտի առողջությանը։ Դրա հիմնական բաղադրիչը՝ կուրկումինը, կանխում է արյան մակարդումը։ 2011 թվականի ուսումնասիրության համաձայն՝ քրքումի օգտագործումը 3 շաբաթվա ընթացքում բարելավում է սրտի առողջությունը արու առնետների մոտ:
Կանխում է 2-րդ տիպի շաքարախտի զարգացումը։ Այս համեմունքը կարող է մեծ օգնություն ցուցաբերել շաքարախտի բուժմանը։
Ալկալիզացնում է ձեր մարմինը: Քրքումը հզոր ալկալային նյութ է և արգելակում է քաղցկեղի բջիջների ձևավորումը։
Պայքարում է բորբոքման դեմ։ Բորբոքումը շատ հիվանդությունների հիմնական պատճառն է։ Կուրկումինը հզոր հակաբորբոքային հատկություններ ունի և այդպիսով արդյունավետորեն պայքարում է բորբոքման դեմ և պաշտպանում է մարմինը:
Բարելավում է մարսողությունը։ Քրքումի կանոնավոր օգտագործումը բարելավում է մարսողությունը։
Պաշտպանում է լյարդը։ Քրքումը նպաստում է լեղապարկի ճիշտ աշխատանքին, պաշտպանում է լյարդը տոքսինների վտանգավոր ազդեցությունից և արդյունավետ կերպով վերականգնում լյարդի վնասված բջիջները։
Դանդաղեցնում է ծերացումը և երկարացնում կյանքը։ Կուրկումինը ոչնչացնում է ազատ ռադիկալները և կանխում բորբոքումները և դանդաղեցնում ծերացման գործընթացը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։