Ինչպես պատրաստել բալասան՝ լյարդի բուժման համար․ Այս միջոցը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ առողջարար
Դդումն ունի մի շարք օգտակար հատկություններ. Չնայած այն հանգամանքին, որ դդմի 90%-ը բաղկացած է ջրից, այն կարոտինի, վիտամինների լավ աղբյուր է, ինչը հատկապես պետք է նկատի ունենան սրտանոթային հիվանդություններով տառապող մարդիկ։
Դրանք հատկապես հարուստ են վիտամին E-ով, որն օգնում է վաղաժամ ծերացման դեմ, և ցինկի աղերով, որոնք անհրաժեշտ են տղամարդու օրգանիզմի բնականոն զարգացման համար։
Այս միջոցը իսկական բալասան է ձեր լյարդի համար, այն նաև լավացնում է մարսողությունը և ունի լուծողական ազդեցություն։
Դդմի մեղր ընդունելը խորհուրդ է տրվում գիրության, երիկամների և միզապարկի հիվանդությունների դեպքում։
Դդմի մեղր պատրաստելու համար անհրաժեշտ է վերցնել մի դդում, վերևը կտրել և հանել ներսը։
Այնուհետև դդումի մեջ պետք է մինչև վերջ շաքարավազ լցնել և ծածկել։
Դդումը պետք է դնել ավազանի մեջ, մինչև ընդերքը փափուկ դառնա։ Դրանից հետո դդումի ամբողջ պարունակությունը լցնել տարայի մեջ։
Այս մեղրը պետք է պահվի սառնարանում։
Դդմի մեղրը կարելի է խմել ցանկացած քանակությամբ և ցանկացած ժամանակ։