Ինչպես նվազեցնել արյան մածուցիկությունը

Դիտումներ 658

Ինչպես նվազեցնել արյան մածուցիկությունը

1. Ձիթապտղի յուղ

Այս առողջարար մթերքը պարունակում է մեգա-3 ճարպաթթուներ և վիտամին E, որոնք նոսրացնում են արյունը:

2. Հատապտուղներ

Ելակը, լոռամիրգը, ազնվամորին սալիցիլաթթվով հարուստ հատապտուղներ են։ Այն նորմալացնում է արյան խտությունը և նվազեցնում բորբոքումը։

Օգտագործելով այս հատապտուղները, դուք կարող եք բարելավել ձեր մարմինը և հաղթահարել տարբեր հիվանդությունները:

3. Կոճապղպեղ

Բացի այն, որ կոճապղպեղը նոսրացնում է արյունը, այն նաև նվազեցնում է շաքարի մակարդակը արյան մեջ և արագացնում նյութափոխանակությունը։

 

4. Ընդեղեն և սերմեր

Օրական մի բուռ ընդեղեն և սերմեր ուտելով՝ դուք նոսրացնում եք արյունը և զգալիորեն նվազեցնում սրտային հիվանդությունների և արյան անոթների վտանգը: Դրանք վիտամին E-ի և օմեգա ճարպաթթուների աղբյուր են։

 

5. Դարչին

Դարչինն օրգանիզմի վրա գործում է որպես հզոր հակամակարդիչ, և այս ամենը շնորհիվ իր բաղադրության մեջ պարունակվող կումարինի:

 

 

Նաև այս նյութը ունակ է իջեցնել արյան ճնշումը, թեթևացնել բորբոքումները և նվազեցնել ուռուցքների զարգացումը։

 

6. Սխտոր

Այս մթերքի օգնությամբ մեր տատիկները պաշտպանվել են սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդություններից։ 

Այն նվազեցնում է արյան մեջ «վատ» խոլեստերինի մակարդակը և ճարպային կուտակումներում դրա օքսիդացման հնարավորությունը, ինչպես նաև նորմալացնում է արյան ճնշումը։

 

7. Կծու պղպեղ

Կարմիր կծու պղպեղի բաղադրությունը ներառում է կապսաիցին, որը մեծացնում է արյան շրջանառությունը, մեծացնում արյան հոսքը դեպի օրգաններ և նվազեցնում արյան մակարդումը։

​Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Հոդերի ցավը թեթևացնելու և արյան հոսքը բարելավելու համար օգտագործեք այս յուղը որպես կոմպրես

Այս 2 պարզ բաղադրիչների համադրությունը բուժում է կատարակտը, ալերգիան, կոնյուկտիվիտը, սնկերը և թեթևացնում ցավը

Մաքրեք վնասված հատվածը սոդայով։

Կտորը թրջել գերչակի յուղի մեջ և դրանով ծածկել բորբոքված հատվածը, ապա փաթաթել խոհանոցային փայլաթիթեղով։ 60 րոպե հետո լվանալ: Դա արեք ամեն օր՝ 40 օր շարունակ։

Կոմպրեսը նաև բուժում է երակների վարիկոզը, մարսողությունը, բորբոքումները, լյարդի աշխատանքը և այլն:
Գերչակի յուղի առողջության և գեղեցկության առավելությունները.
Խմորի սոդայի և գերչակի հյութի խառնուրդը կարող է սպիտակեցնել մուգ մաշկը:

Կիրառեք մերսումով՝ ձգվող նշանները վերացնելու համար։
Բուժում է կապտուկներ, կտրվածքներ և փոքր վերքեր.
Մերսեք գլխամաշկը՝ մազերի աճը բարելավելու համար:
Հեռացնում է պիստոնոիդային կիստաները։
Մերսեք կոճերը՝ ցավը թեթևացնելու համար։
4 ամիս 3 կաթիլ յուղ խմել ջրի մեջ և բուժել ականջների ականջները։
1 կաթիլը բուժում է կատարակտը։
Ալերգիայի բուժման համար խմեք օրական 5 կաթիլ:
Սրբեք ձեր պարանոցը դրանով, դուք կթուլացնեք հանգույցների բորբոքումը։
Ալերգիան և կոնյուկտիվիտը բուժվում են, եթե յուղը քսում եք քնելուց առաջ:
Խմեք օրական 2 կաթիլ և հեռացրեք նիկոտինը օրգանիզմից։
Այս յուղը նաև բուժում է ալկոհոլիզմը։
Մերսեք ոտքերի ներբանները, յուղը կհեռացնի կոշտուկները։
Մերսեք որովայնը և բուժեք փորլուծությունը։Գերչակի յուղը և նարդոսը հանգստացնում են հիպերակտիվությունը և մկանային խնդիրները:
Կիրառեք մեջքին՝ պարանոցի և մեջքի ցավի դեպքում:
Հեռացնում է գորտնուկները։
Օգնում է ազատվել խռմփոցից։
Գերչակի յուղի և սոդայի խառնուրդը վերականգնում է մարմնի ալկալայնությունը։

Այս 7 հզոր միջոցները սպանում են ստամոքսի քաղցկեղը, խոցը, գաստրիտը, փքվածությունը, ալերգիան և այլն առաջացնող բակտերիաները

Ահա 7 մթերքների ցանկը, որոնք օգնում են արդյունավետ պայքարել բակտերիաների դեմ.

1. Բրոկկոլի 
Բազմաթիվ հետազոտություններ ապացուցել են, որ բրոկկոլին հարուստ է սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է հելիկոբակտերիան։

 


Դրանով է բացատրվում այն ​​փաստը, որ թարմ կաղամբն ու կաղամբի հյութը հիանալի միջոց են խոցի և գաստրիտների դեմ։
Բլենդերի ամանի մեջ լցրեք 1 բաժակ թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ մաքրված ջուր, խառնեք մինչև հարթ զանգբած ստանաք: Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։

2. Քրքում 
Հնդկական ծագման այս համեմունքը շատ հարուստ է բուժիչ հատկություններով։
Քրքումը խթանում է ստամոքսահյութի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել Հելիկոբակհերի վնասակար ազդեցությունը։
Գիտնականները խորհուրդ են տալիս այս համեմունքն օգտագործել ամեն օր, բայց ոչ ավելի, քան 1 թեյի գդալ։

 



3. Պրոպոլիս
Սա հիանալի է իր արդյունավետության համար:
Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:
Օգտագործեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, երկրորդը՝ քնելուց առաջ։

4. Լոռամիրգ

Cranberry-ն հզոր միջոց է բակտերիաների և վարակների վերացման համար:
Պարբերաբար օգտագործեք լոռամրգի և լոռամրգի հյութ։

5. Ձիթապտղի յուղ
Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք է հելիկոբակտերի դեմ:
Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։

6. Կանաչ թեյ
Կանաչ թեյն օգտակար է ոչ միայն ընդհանուր առողջության համար: Այն նաև հզոր ազդեցություն ունի բակտերիաների վրա:
Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։

7. Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար:

​Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը