Ինչպես մեկընդմիշտ ազատվել այրոցից՝ օգտագործելով ժողովրդական միջոցները
Բժիշկների խոսքով՝ այրոցը նույնիսկ հազվադեպ՝ շաբաթական ընդամենը մեկ անգամ առաջանալով, ութ անգամ մեծացնում է ստամոքսի քաղցկեղի հավանականությունը։ Սակայն մարդկանց մեծամասնությունը այրոցը համարում է աննշան խնդիր:
Դժվար չէ որոշել, թե արդյոք դուք ունեք մարսողական այրոց, թե սրտային հետադիմական այրման սենսացիա: Եթե Validol կամ Votchal կաթիլներ ընդունելուց հետո տհաճ սենսացիաները անհետանում են, ապա պետք է ուշադրություն դարձնել ձեր սրտին:
Այն հաճախ ի հայտ է գալիս այնպիսի դեղամիջոցներ ընդունելուց հետո, ինչպիսին ասպիրինն է: Չափազանց յուղոտ կամ աղի մթերքների կանոնավոր օգտագործումը նույնպես կարող է հանգեցնել այրոցի:
Այրոցների բուժման ավանդական մեթոդներն իսկական փրկություն են, քանի որ դրանց շնորհիվ ցավն ու այրոցի զգացումը շատ արագ նահանջում են։
Փորձված բաղադրատոմսով զսպում եմ այրոցս, շատ օբյեկտիվ պատճառներով չեմ կարողանում ամբողջությամբ ազատվել, բայց ինձ համար այս բաղադրատոմսը միշտ փրկիչ է, և նորից ոչ մի քիմիոթերապիա, ամեն ինչ ժողովրդական է, պարզ և բուժիչ.
1 ճ.գ. Որդան կարմիրի խոտաբույսերի վրա լցնել 200 մլ եռման ջուր, դնել կրակի վրա և եռացնել 6-7 րոպե։ Այնուհետև հովացրեք և քամեք։ Խմեք 100 մլ առավոտյան դատարկ ստամոքսին։ 10 րոպե հետո խմել 0,5 ճ.գ. երիցուկի թուրմ, որը պատրաստվում է այնպես, ինչպես որդանակի թուրմը։
Եթե դուք ծույլ չեք և առանց ընդհատումների անցկացնեք 12-օրյա բուժման կուրս, ապա ձեր վարձատրությունը կլինի այրոցից լիակատար ազատումը:
Այրոցն ու փքվածությունը առաջանում են բակտերիաներից. Ինչպես ազատվել դրանցից
Ստամոքսի ցավը կարող է կյանքը մղձավանջի վերածել՝ հատկապես երկար խնջույքներից հետո։
Բանն այն է, որ ցավն առաջացնում են հելիկաբակտերիաները, որոնք ամենատարածված հարուցիչներն են։
Նրանք կարող են երկար ժամանակ լինել մեր մարմնում, իսկ մենք դրա մասին նույնիսկ տեղյակ չենք։
Ահա ամենակարևոր ախտանիշները.
սրտխառնոց
որովայնի ցավ
փսխում
անեմիա
ախորժակի նվազում կամ կորուստ
այրոց
բերանի տհաճ հոտ
Այս վիճակի բուժումը ներառում է հակաբիոտիկներ՝ բակտերիաները ոչնչացնելու համար, սակայն բնական միջոցները կարող են նաև օգնել ազատվել պաթոգեններից:
Պրոբիոտիկներ.
Պրոբիոտիկները բարելավում են աղիքային միկրոֆլորան՝ վերացնելով բակտերիաները:
Բրոկկոլի.
Հետազոտության արդյունքում պարզվել է, որ շաբաթվա ընթացքում օրական երկու անգամ բրոկկոլի կերած մարդկանց 78%-ի մոտ նվազել են բակտերիաները:
Կանաչ թեյ.
Կանաչ թեյի օգտագործումը կարող է կանխել ստամոքսի լորձաթաղանթի բորբոքումը և նվազեցնել բակտերիաների ազդեցությունը:
Սխտոր.
2016 թվականի ուսումնասիրությունը ցույց է տվել, որ նրանք, ովքեր ճաշի և ընթրիքի ժամանակ կերել են մոտ 3 գրամ սխտոր, նկատել են այդ բակտերիաների զգալի նվազում:
Պրոպոլիս.
Պրոպոլիսը պարունակում է ավելի քան 300 բնական միացություններ, որոնք արգելակում են բակտերիաների բակտերիաների աճը:
Խոտաբույսեր.
Տարբեր խոտաբույսերի թուրմերը նույնպես արգելակում են բակտերիաների աճը: Ուստի կանոն դարձրեք դեղաբույսերով թուրմեր խմելը։
Բակտերիաներից ազատվելու համար բավական է կարգավորել սննդակարգը։
Ձեր սննդակարգում ներառեք ավելի շատ կտավատի և չիայի սերմեր, մեղր, խաչածաղկավոր բանջարեղեն, կաթնամթերք, հատապտուղներ, յուղոտ ձուկ:
Խուսափեք թթու մթերքներից, կոֆեինից, կծու մթերքներից և արագ ածխաջրերից:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։