Ինչպես հեռացնել տոքսիններն օրգանիզմից՝ 6 եղանակ, ինչպես անում են բժիշկները

Դիտումներ 953

Ինչպես հեռացնել տոքսիններն օրգանիզմից՝ 6 եղանակ, ինչպես անում են բժիշկները

1. Շատ ջուր խմեք։

Շատ մարդիկ տառապում են ջրազրկումից, և դա աղիների խցանման հիմնական պատճառներից մեկն է։ Ձեր աղիքները ջրի կարիք ունեն՝ թափոնները վերացնելու համար: Իսկ նրան շատ ավելի շատ ջուր է պետք, քան դուք կարծում եք, ամեն օր պետք է խմել առնվազն 1,5 - 2 լիտր ջուր։

2. Մաքրել աղիքները սալորի հյութով։
Սալորի հյութը պարունակում է հսկայական քանակությամբ մանրաթել։ Հետևաբար, այն հիանալի է հաստ աղիքի մաքրման համար: Նախաճաշից առաջ խմեք 225 մլ սալորի հյութ, նույնքան էլ՝ ճաշից հետո։

 

 

3. Կերեք շատ բջջանյութ:
Սալորը մանրաթելի միակ լավ աղբյուրը չէ: Փորձեք այս մյուս մթերքները.

Ավոկադո
Հատապտուղներ
Կոկոս
Թուզ
Բամիա
Բրյուսելյան կաղամբ

 



Աղիքների առողջությունն ապահովելու համար 19-ից 50 տարեկան կանայք պետք է օրական 25 գրամ բջջանյութ օգտագործեն: Տղամարդկանց այս տարիքում անհրաժեշտ է 38 գրամ, իսկ 50 տարեկանից հետո կանայք պետք է օգտագործեն 21 գրամ բջջանյութ, իսկ տղամարդիկ՝ 30:

4. Կերեք պրոբիոտիկներ
Պրոբիոտիկները առողջ բակտերիաներ են, որոնք օգտակար են օրգանիզմի համար: Նրանք կարգավորում են վնասակար, թունավոր բակտերիաները, որոնք արգելափակում են ձեր աղիքները և հաստ աղիքները: Սովորաբար մարմնում բավականաչափ պրոբիոտիկներ կան:
Սակայն որոշ դեղամիջոցներ, ինչպիսիք են հակաբիոտիկները, կարող են սպանել նրանց: Դուք կարող եք վերականգնել ձեր պրոբիոտիկների մակարդակը՝ օգտագործելով հետևյալ մթերքները.

 


Յոգուրտ
Կեֆիր
Թթու կաղամբ
Մուգ շոկոլադ
Թթու վարունգ

5. Կտավատի սերմեր ավելացրեք ձեր սովորական սննդի մեջ։
Կտավատի սերմերը լավ համադրվում են վարսակի ալյուրի, հացահատիկի և նույնիսկ մածունի հետ։ Կտավատի սերմը պարունակում է օմեգա-3 ճարպաթթուներ, որոնք թուլացնում են հաստ աղիքը։ Կտավատի սերմերը նույնպես պարունակում են ավելի շատ մանրաթել, քան ցանկացած այլ հացահատիկ:

 



6. Խմեք կոճապղպեղով թեյ։
Կոճապղպեղի թեյի պատրաստման համար ձեզ հարկավոր է.

2 թեյի գդալ թարմ քերած կոճապղպեղ
1/4 թեյի գդալ քրքում
5 բաժակ մաքուր ջուր

Ջուրը, կոճապղպեղն ու քրքումը բերեք եռման աստիճանի։ Այնուհետև կրակն իջեցրեք և խառնուրդը թույլ կրակի վրա եփեք ևս 10 րոպե։ Տապակը կրակից հանում ենք և ըստ ճաշակի ավելացնել մեղրը։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
 



Ամենաընթերցվածը