Սկեսուրս այսպես է ձուկը պատրաստում և ոչ միայն անմահական համեղ է ստացվում, նաև խոհանոցը չի կեղտոտվում․ Պահպանեք այս գաղտնիքը ձեզ մոտ
Դիտումներ 669
Երբ ձեր խոհանոցում ձուկ լինի, իհարկե, դուք կսովորեք ձուկը լավ և արագ եփել, որպեսզի այն յուղոտ, կոշտ և չափից ավելի չոր չլինի։ Հիմա ձեզ հետ կիսվում եմ իմ փորձով, որն ինձ ասել է սկեսուրս։
Մենք այն պատրաստում ենք՝ հեռացնելով ներսն ու լողակները;
Սուր դանակով կտրում ենք նախ ներքևի, հետո մյուսի ուղղությամբ, որպեսզի վանդակներ ստանանք։
Այսպես, ձուկը արագ տապակվելու է, և ոսկորները կփափկեն. Որպեսզի այլ հոտ չգա, ձկանը ցողում ենք կիտրոնով;
Չորացրեք ձուկը թղթե սրբիչներով, որպեսզի դրա մեջ ավելի քիչ ջուր լինի և շփեք ձկան համար նախատեսված ձեր սիրած համեմունքներով.
Տապակել հաստ հատակով թավայի մեջ:
Սկզբում տաքացրեք բուսայուղը և միայն դրանից հետո դրեք ձուկը։
Նման պարզ խորհուրդները անպայման կօգնեն ձեզ պատրաստել համեղ ու բուրավետ ձուկ։
Ամենաընթերցվածը