Ինչպես է կտավատի սերմը ազդում ենթաստամոքսային գեղձի վրա. Մեկ պարզ, բայց հուսալի բաղադրատոմս

Դիտումներ 8068

Ինչպես է կտավատի սերմը ազդում ենթաստամոքսային գեղձի վրա. Մեկ պարզ, բայց հուսալի բաղադրատոմս

Կա մեկ բաղադրատոմս, որը ոչ միայն կթաքցնի ենթաստամոքսային գեղձի անբավարարության բացասական դրսեւորումները, այլեւ կբուժի այն։

Եթե ​​ենթաստամոքսային գեղձի ֆունկցիոնալությունը խաթարված է, մենք ծանր անհանգստություն ենք զգում։ Ուստի ավելի լավ է չհետաձգել բուժումը, որը շատ ավելի պարզ է, քան թվում է։ Կա մեկ բաղադրատոմս, որը ոչ միայն կթաքցնի գեղձի անբավարարության բացասական դրսեւորումները, այլեւ կբուժի այն։

Այս բաղադրատոմսի միակ բաղադրիչը կտավատի սերմն է: Այն պարունակում է նյութեր, որոնք օգնում են ստեղծել հրաշագործ էլիքսիր, որը նպաստում է ենթաստամոքսային գեղձի առողջությանը:

 

 

Պատրաստումը՝

1. Եռացնել մեկ բաժակ ջուր։

2. 2 ճ/գ կտավատի սերմերը լցնել եռման ջրի մեջ։ 

3. Եփել փակ կափարիչով տարայի մեջ՝ մինչև 5 րոպե՝ մարմանդ կրակի վրա։

4. Եփելուց հետո թողեք այն հովանա (մինչև սառչի):

 

Դուք պետք է ընդունեք դեղամիջոցի կեսը ուտելուց 30 րոպե առաջ: Այն պետք է ամբողջությամբ խմել՝ սերմերի հետ միասին։ Թուրմը, որը նման է դոնդողի, ավելի լավ է խմել թարմ վիճակում, ուստի խորհուրդ է տրվում պատրաստել կես բաժին։

Բաղադրատոմսը գործում է առաջին իսկ օգտագործումից։ Եթե ​​դուք տառապում եք գեղձի հատվածում հաճախակի ցավերից, ապա թուրմը խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրը երեք անգամ։



Կտավատի սերմեր. ահա թե ինչպես ստանալ առավելագույն օգուտներ և բուժիչ ազդեցություններ:

Բաց մի թողեք բաղադրատոմսը: Դա կօգնի նվազեցնել ձեր շաքարը, խոլեստերինը և նիհարել:

Կտավատի սերմերը հատկապես հարուստ են թե՛ մանրաթելերով, թե՛ օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել խոլեստերինը վերահսկելու և նիհարելու գործընթացը արագացնելու համար։

Նրանք նաև օգնում են վերահսկել արյան գլյուկոզի մակարդակը: Բջջանյութի բարձր պարունակությունը օգնում է թեթևացնել փորկապությունը՝ նպաստելով ճիշտ մարսողությանը:

Դրանք պարունակում են նաև հակաքաղցկեղային հատկություն (հատկապես ուժեղ պաշտպանիչ հատկություն կրծքի, հաստ աղիքի և շագանակագեղձի քաղցկեղից):

 

 

Հոգ տանել ձեր մասին և ՄՆԱՑԵՔ ԱՌՈՂՋ:

Մինչդեռ այն ավելացնելով աղցաններին, թխած մթերքներին կամ նույնիսկ կտավատի սերմերը հյութին կամ կաթին ավելացնելը թույլ է տալիս մեզ օգտվել բազմաթիվ առողջարար առավելություններից:

Բայց առավելագույն օգուտ և թերապևտիկ ազդեցություն ստանալու համար այն պետք է ճիշտ օգտագործել։ Իսկ այսօր մենք ձեզ առաջարկում ենք ամենաարդյունավետ բաղադրատոմսը։

Խորհուրդ ենք տալիս նաև տանը պատրաստել համեղ կտավատի կաթ (ամենահետաքրքիրը, հատկապես հաշվի առնելով, որ այն հաճախ չենք հանդիպում սուպերմարկետներում):

 



Բաղադրիչներ

 

3 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր

300 մլ մաքրված ջուր

1 ճաշի գդալ չամիչ կամ առանց կորիզների խուրմա

2 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)

1 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր

 

Կտավատի և քնջութի սերմերը լցնել 300 մլ տաք ջրի մեջ։

Այնուհետեւ չամիչը կամ խուրմերը լվանալ, 15-20 րոպե լցնել սառը ջրով։ Դրանից հետո դրանք կրկին ողողեք և ավելացրեք սերմերի հետ ջրի մեջ։ Ավելացնել նաև մեղր և հարել։

Թողնել թրմվի առնվազն 1 ժամ, բայց ավելի լավ է ծածկել և ամբողջ գիշեր պահել սառնարանում։

Դրանից հետո դրեք բլենդերի մեջ և մանրացրեք մինչև հարթ:

Խորհուրդ է տրվում խմել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե առաջ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը