Ինչպես է կտավատի սերմը ազդում ենթաստամոքսային գեղձի վրա. Մեկ պարզ, բայց հուսալի բաղադրատոմս
Կա մեկ բաղադրատոմս, որը ոչ միայն կթաքցնի ենթաստամոքսային գեղձի անբավարարության բացասական դրսեւորումները, այլեւ կբուժի այն։
Եթե ենթաստամոքսային գեղձի ֆունկցիոնալությունը խաթարված է, մենք ծանր անհանգստություն ենք զգում։ Ուստի ավելի լավ է չհետաձգել բուժումը, որը շատ ավելի պարզ է, քան թվում է։ Կա մեկ բաղադրատոմս, որը ոչ միայն կթաքցնի գեղձի անբավարարության բացասական դրսեւորումները, այլեւ կբուժի այն։
Այս բաղադրատոմսի միակ բաղադրիչը կտավատի սերմն է: Այն պարունակում է նյութեր, որոնք օգնում են ստեղծել հրաշագործ էլիքսիր, որը նպաստում է ենթաստամոքսային գեղձի առողջությանը:
Պատրաստումը՝
1. Եռացնել մեկ բաժակ ջուր։
2. 2 ճ/գ կտավատի սերմերը լցնել եռման ջրի մեջ։
3. Եփել փակ կափարիչով տարայի մեջ՝ մինչև 5 րոպե՝ մարմանդ կրակի վրա։
4. Եփելուց հետո թողեք այն հովանա (մինչև սառչի):
Դուք պետք է ընդունեք դեղամիջոցի կեսը ուտելուց 30 րոպե առաջ: Այն պետք է ամբողջությամբ խմել՝ սերմերի հետ միասին։ Թուրմը, որը նման է դոնդողի, ավելի լավ է խմել թարմ վիճակում, ուստի խորհուրդ է տրվում պատրաստել կես բաժին։
Բաղադրատոմսը գործում է առաջին իսկ օգտագործումից։ Եթե դուք տառապում եք գեղձի հատվածում հաճախակի ցավերից, ապա թուրմը խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրը երեք անգամ։
Կտավատի սերմեր. ահա թե ինչպես ստանալ առավելագույն օգուտներ և բուժիչ ազդեցություններ:
Բաց մի թողեք բաղադրատոմսը: Դա կօգնի նվազեցնել ձեր շաքարը, խոլեստերինը և նիհարել:
Կտավատի սերմերը հատկապես հարուստ են թե՛ մանրաթելերով, թե՛ օմեգա-3 ճարպաթթուներով: Հատկապես խորհուրդ է տրվում օգտագործել խոլեստերինը վերահսկելու և նիհարելու գործընթացը արագացնելու համար։
Նրանք նաև օգնում են վերահսկել արյան գլյուկոզի մակարդակը: Բջջանյութի բարձր պարունակությունը օգնում է թեթևացնել փորկապությունը՝ նպաստելով ճիշտ մարսողությանը:
Դրանք պարունակում են նաև հակաքաղցկեղային հատկություն (հատկապես ուժեղ պաշտպանիչ հատկություն կրծքի, հաստ աղիքի և շագանակագեղձի քաղցկեղից):
Հոգ տանել ձեր մասին և ՄՆԱՑԵՔ ԱՌՈՂՋ:
Մինչդեռ այն ավելացնելով աղցաններին, թխած մթերքներին կամ նույնիսկ կտավատի սերմերը հյութին կամ կաթին ավելացնելը թույլ է տալիս մեզ օգտվել բազմաթիվ առողջարար առավելություններից:
Բայց առավելագույն օգուտ և թերապևտիկ ազդեցություն ստանալու համար այն պետք է ճիշտ օգտագործել։ Իսկ այսօր մենք ձեզ առաջարկում ենք ամենաարդյունավետ բաղադրատոմսը։
Խորհուրդ ենք տալիս նաև տանը պատրաստել համեղ կտավատի կաթ (ամենահետաքրքիրը, հատկապես հաշվի առնելով, որ այն հաճախ չենք հանդիպում սուպերմարկետներում):
Բաղադրիչներ
3 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր
300 մլ մաքրված ջուր
1 ճաշի գդալ չամիչ կամ առանց կորիզների խուրմա
2 թեյի գդալ մեղր (ըստ ցանկության)
1 ճաշի գդալ քնջութի սերմեր
Կտավատի և քնջութի սերմերը լցնել 300 մլ տաք ջրի մեջ։
Այնուհետեւ չամիչը կամ խուրմերը լվանալ, 15-20 րոպե լցնել սառը ջրով։ Դրանից հետո դրանք կրկին ողողեք և ավելացրեք սերմերի հետ ջրի մեջ։ Ավելացնել նաև մեղր և հարել։
Թողնել թրմվի առնվազն 1 ժամ, բայց ավելի լավ է ծածկել և ամբողջ գիշեր պահել սառնարանում։
Դրանից հետո դրեք բլենդերի մեջ և մանրացրեք մինչև հարթ:
Խորհուրդ է տրվում խմել առավոտյան նախաճաշից 30 րոպե առաջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։