Կաթի մեջ ավելացրեք այս համեմունքը և այն կբուժի ձեր լյարդը ու ոչ միայն
Մարդիկ վաղուց են հայտնաբերել կաթի բուժիչ հատկությունները։ Մինչ օրս, առանց վարանելու, այն օգտագործում ենք բուժական նպատակներով։ Կաթը համեմունքներով կատարյալ համադրություն է նրանց համար, ովքեր ուշադիր են ոչ միայն իրենց մարմնի, այլև հոգու առողջության նկատմամբ։
Խմելով կաթը համեմունքներով՝ մենք ուժեղացնում և բարելավում ենք մեր օրգանիզմի կենսական գործառույթները։
Հիլով կաթը խթանում է ուղեղը և հանում դեպրեսիան և հոգնածությունը։
Եթե կաթը խմում եք զաֆրանով, ապա նման ըմպելիքը կայունացնում է նյարդային համակարգի, շնչառական ուղիների և արյան անոթների աշխատանքը, իսկ զաֆրանով կաթի կանոնավոր օգտագործումը վերացնում է աչքերի տակի այտուցը և երկարացնում երիտասարդությունը։
Քրքումը կաթի հետ համատեղ օգտակար է լյարդի համար, բուժում է այն և պայքարում է կնճիռների դեմ, սակայն կոճապղպեղը «մաքրում է» օրգանիզմը և բարձրացնում իմունիտետը։
Մշկընկույզը նաև հատուկ օգուտներ է հաղորդում կաթին՝ այն թեթևացնում է գլխացավը, տոնուսավորում և լավացնում հիշողությունը։
Այնուամենայնիվ, կաթի մեջ մի փոքր պտղունց մշկընկույզը կարող է ազատել անքնությունից և հոգնածության զգացումից: