Ինչպես բնական ճանապարհով մաքրել լեղապարկը՝ 3 ամենաարդյունավետ բաղադրատոմսեր
Լյարդի հետևում գտնվում է լեղապարկը՝ փոքր օրգան, որը կուտակում է մաղձը, մինչև ստամոքսը մարսելու ընթացքում սննդի մարսման կարիք ունենա:
Նրա գործառույթը պարզ է, բայց անհրաժեշտ է մարսողական համակարգի մյուս օրգանների պատշաճ աշխատանքի համար:
Ուստի կարևոր է, որ մենք փորձենք պահպանել այն առողջ և լավ վիճակում, որպեսզի խուսափենք ընդհանուր խնդիրներից, ինչպիսիք են լեղապարկի քարերը:
Մենք ձեզ առաջարկում ենք բնական միջոցների բաղադրատոմսեր, որոնք կօգնեն մեզ ոչ միայն մաքրել, այլև արդյունավետորեն վերականգնել լյարդը և լեղապարկը :
Կարդացեք և պարզեք.
Լյարդի և լեղապարկի մաքրման միջոցներ
Խնձորի ճակնդեղի միջոց
Բազուկը բարձր սննդարար բույս է, որն ունի հիանալի մարսողական և մաքրող հատկություններ: Այն նաև հիանալի դաշնակից է լյարդի դետոքսիկացման և լյարդի և լեղուղիների ֆունկցիայի բարելավման համար:
Խնձորը հարուստ է բջջանյութով և պեկտիններով, որոնք նրան տալիս են հիանալի մաքրող հատկություն՝ իդեալական ինչպես մաքրելու, այնպես էլ լեղապարկի և լյարդի բորբոքումները վերացնելու համար:
Մանր ճակնդեղը լվանալ, կեղևազերծել և մի քանի մասի կտրատել և բլենդերով անցկացնելով հյութը հանել։ Այնուհետև լվացեք մեկ կամ երկու խնձոր (կախված չափից) և անցկացրեք նաև բլենդերի միջով։ Խմեք մեկ բաժակ դատարկ ստամոքսին, ևս մեկը՝ կեսօրին։
Կաղամբի հյութ
Կաղամբը, իր ակտիվ բաղադրիչների շնորհիվ, գոյություն ունեցող ամենամարսող բույսերից է։ Արդյունքում, այն ոչ միայն նպաստում է լեղու արտադրությանը (այդպիսով նպաստում է մարսողության բարելավմանը): Այն նաև նպաստում է վնասված մարսողական հյուսվածքների վերականգնմանը, ինչը հատկապես օգտակար է ստամոքսի խոցի բուժման համար։
Շաբաթական մի քանի օր պլանավորեք կաղամբի հյութ խմել դատարկ ստամոքսին: Մի քանի շաբաթվա ընթացքում դուք կտեսնեք զգալի բարելավում ձեր ամբողջ մարսողական համակարգում:
Ջուր արտիճուկով
Արտիճուկը համարվում է մաքրող բանջարեղեն։ Այն հարուստ է վիտամիններով, ինչպես նաև երկաթով, կալցիումով, ֆոսֆորով, մագնեզիումով և կալիումով։ Շատ ամբողջական և սննդարար բանջարեղեն, որն օգնում է մեզ խթանել լյարդի առողջությունը: Ինչպես նաև պայքարում է շաքարախտի դեմ, նվազեցնում է խոլեստերինը և հեռացնում արյան ավելցուկային միզաթթուն:
Կաթսայի մեջ լցնել 2-3 բաժակ ջուր և արտիճուկ։ Թողեք եռա, մինչև ջուրը կիսով չափ պակասի։ Թողեք կանգնի, ապա խմեք ստացված արգանակը։ Արտիճուկը, որը եփվելու է, կարող եք ուտել որպես ցանկացած ուտեստի ուղեկցություն։ Կրկնեք սա շաբաթական 2-ից 4 անգամ։