Ի՞նչ պետք է անել առաջին հերթին, երբ սրտի շրջանում ցավ ունեք․ Այս մասին պետք է բոլորը իմանան
Ամեն օր մի բաժակ կարմիր խաղողի հյութ խմեք՝ պաշտպանվելու սրտամկանի ինֆարկտից և կանխելու սրտի կորոնար անոթների խցանումը արյան մակարդման պատճառով։
Եթե ցանկանում եք պահպանել ձեր սրտի և արյան անոթների աշխատանքը պատշաճ վիճակում, օրական երեք անգամ կերեք վիտամին E պարունակող մթերքներ՝ պանիր, բանջարեղեն, հատիկներ, կաթնաշոռ, բուսական յուղ (խոհարարը լավագույնս տարբերվում է):
Անընդհատ շարժումները երկարացնում են ձեր կյանքը՝ առավոտյան և երեկոյան բարձրացեք և իջեք բազմահարկ շենքի աստիճաններով՝ դրանով իսկ բարելավելով երակային արյան մղումը և բարելավելով սրտամկանի աշխատանքը:
Իսկ եթե ցավ եք ունեն սրտի շրջանում, պետք է դադարեք անհանգստանալ, մտածել, խորը շունչ քաշեք և հնարավորության դեպքում գոլ ջուր խմեք և ամենակարևորը պառկեք կամ նստեք։
Եթե ցանկանում եք ամրացնել արյան անոթները և բարելավել արյան շրջանառությունը, ապա կերեք այս բանջարեղենը
Դիետոլոգներից շատերը խորհուրդ են տալիս պարբերաբար սմբուկ ուտել, քանի որ այն վիտամինների և մանրաթելերի հարուստ աղբյուր է։
Բացի այդ, սմբուկի օգտագործումը կնվազեցնի գիրության, շաքարախտի, սրտանոթային հիվանդությունների առաջացման վտանգը:
Մյուս կողմից, դա կբարձրացնի ձեր էներգիան և կխթանի առողջ մաշկը և մազերը:
Սմբուկի օգտագործումը օգնում է կանխել թրոմբների առաջացումը, քանի որ այն պարունակում է վիտամին K և բիոֆլավոնոիդներ, որոնք ամրացնում են մազանոթները։
Β Բջջանյութի պարունակության շնորհիվ սմբուկն օգնում է աղեստամոքսային տրակտի աշխատանքին։ Իրականում, սմբուկի կանոնավոր օգտագործումը կարող է պաշտպանել ձեզ նաև հաստ աղիքի քաղցկեղից
Սմբուկ ուտելը կօգնի բարելավել արյան շրջանառությունը և ուղեղի սնուցումը, քանի որ այն պարունակում է զգալի քանակությամբ ֆիտոնուտրիենտներ: Այնուամենայնիվ, այս սնուցիչները կենտրոնացած են սմբուկի կեղևի մեջ, այնպես որ մի նետեք այն:
Լուծվող մանրաթելերի բարձր պարունակության և ածխաջրերի ցածր պարունակության շնորհիվ սմբուկն օգտագործվում է շաքարախտը վերահսկելու և կառավարելու համար:
Դրանք լավագույն լուծումն են, երբ խոսքը վերաբերում է արյան ճնշման վերահսկմանը և սթրեսից ազատմանը, քանի որ դրանք պարունակում են բիոֆլավոնոիդներ:
Այս բանջարեղենում առկա երկաթը, կալցիումը և այլ հանքանյութերը ապահովում են օրգանիզմին անհրաժեշտ հիմնական սննդանյութերը:
Նրանք հիանալի օգնականներ են քաշի կորստի համար, քանի որ դրանք ցածր կալորիականություն ունեն՝ ընդամենը 35 կալորիա մեկ բաժակի համար, դրանք զերծ են ճարպից և հարուստ են մանրաթելերով, որոնք կօգնեն ձեզ կուշտ լինել ողջ օրվա ընթացքում:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։