Ինչպե՞ս թարմ պահել կաղամբը․ Տատիկս է ձևն ասել․ Անպայման փորձեք
Դիտումներ 1021
Մեկանգամյա օգտագործման սննդի թաղանթը կօգնի խնայել կաղամբը: Փորձեք և եթե հաջողվի, ապա ձմռանը կօգտագործեք թարմ վիտամիններ։
Սկսելու համար, կաղամբի գլուխներից հեռացրեք փչացած, դեղնած, չոր տերևները: Կտրեք ցողունը: Կաղամբի մաքուր գլուխը մի քանի շերտերով պինդ փաթաթեք թաղանթով՝ յուրաքանչյուրը ամուր հարթեցնելով։ Երկու շերտը սովորաբար բավական է:
Փաթեթավորված կաղամբը իդեալականորեն տեղադրվում է տուփերում, բայց կարող է պահվել դարակներում՝ առանց տուփի մեջ դնելու։ Եթե կաղամբի գլուխը փչացել է, հեռացրեք թաղանթը և, կտրելով վնասված հատվածները, նորից փաթաթեք։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
Ամենաընթերցվածը