Ինչպե՞ս ձմռան համար պահածոյացնել վարունգը, որպեսզի այն խրթխրթան լինի

Դիտումներ 173

Ինչպե՞ս ձմռան համար պահածոյացնել վարունգը, որպեսզի այն խրթխրթան լինի

Բաղադրամասեր․

Վարունգ

Ծովաբողկ

Հաղարջի տերևներ

Բալի տերևներ

Սամիթ

Սխտոր

Աղ

Ջուր

 



Վարունգները մանրակրկիտ լվացեք և կտրեք ծայրերը։

Միաժամանակ պատրաստեք համեմունքները։

Բանկաները մանրակրկիտ լվացեք և ներքևում դրեք ծովաբողկի կանաչ տերևներ, հաղարջի մի տերեւ, բալի ճյուղեր՝ տերևներով, իսկ սխտորով և սամիթով: Կանաչիները կարելի է նախապես կտրատել՝ կտրատել դանակով կամ մասնատել ձեռքերով։

Վերևում վարունգի շերտ դնել։ Դարձրեք վարունգները կանգնած՝ «զինվորների» պես՝ մեկը մյուսի կողքին։ Այսպիսով, դրանք ավելի շատ կլինեն բանկայի մեջ, և ճաշատեսակների մեջ դատարկություններ չեն լինի: «Զինվորների» ներքևի շարքում կրկին կանաչի և սխտոր ենք դնում, հաջորդ շարքը՝ «զինվորներ» և կրկին կանաչի սխտորով։ Նրանք գեղեցկություն բերեցին տարայի մեջ։



Մեկ երեք լիտրանոց տարայի համար վերցրեք երեք ճաշի գդալ աղ, լուծեք ջրի մեջ և լցրեք տարայի մեջ։ Բանկան կտորով կապեք և թողեք երեք օր։ Երեք օր հետո տարայի մեջ աղաջուրը լցնել տապակի մեջ, եռացնել 15 րոպե և լցնել տաք վարունգը։ Հաջորդ օրը կրկնում ենք եռացնելը և գլորում բանկան: Տաք բանկաները փաթաթեք և թողեք ամբողջովին սառչի։ Ուղարկեք սառը վայր երկարատև պահեստավորման համար:


 



Ամենաընթերցվածը