Ինչպե՞ս հեշտությամբ մաքրել խոհանոցի տախտակը. Այս հնարամիտ մեթոդով ամեն ինչ պարզ է
Տախտակը մշտապես օգտագործվում է խոհանոցում, բայց այն ամեն անգամ մանրակրկիտ չի մաքրվում։ Նույնիսկ ամենալավ և ապացուցված լվացող միջոցները երբեմն չեն կարողանում հաղթահարել այս խնդիրը, և արդյունքում խոհանոցային այս պարագան պետք է արագ դեն նետվի: Դուք ամեն ինչ կարգի կբերեք կիտրոնի օգնությամբ:
Նախ, կիտրոնը կտրեք երկու կեսի: Այսպիսով, յուրաքանչյուր կեսը բավարար կլինի տախտակի մի կողմի համար:
Կիտրոնի կեսը ամուր սեղմեք տախտակի մակերեսին, վերջինս քսեք կիտրոնի հյութով, իսկ մնացած կիտրոնը մի կողմ դրեք հետագա օգտագործման համար:
Տախտակը քսել աղով և թողնել 10-15 րոպե։
Այժմ դուք կարող եք սկսել թեթևակի մաքրել տախտակը: Վերցրեք կիտրոնի մնացած մասը և սպունգի նման սրբեք աղով ցանված մակերեսը։ Անհրաժեշտության դեպքում ավելացրեք մի քիչ էլ կիտրոնի հյութ։
Ամենահաճելի քայլը տախտակը ջրով ողողելն է։ Չորացրեք այն և տեսեք, թե որքան հեշտ է պահպանել տախտակը:
Իմ խոհանոցային սրբիչները միշտ մաքուր են և թարմության հոտ ունեն. Ես օգտագործում եմ հատուկ մեթոդ
Յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի ունի սրբիչները մաքրելու իր մեթոդները:
Մեզ անհրաժեշտ կլինի.
լվացքի փոշի - 12 բաժակ
սպիտակեցնող միջոց - 12 բաժակ
արեւածաղկի ձեթ - 1 ճ.գ.
սոդա - 1 ճ.գ
Բոլոր բաղադրիչները խառնել քիչ քանակությամբ տաք ջրի մեջ, թրջել սրբիչները։
Երբ մտածում եք, թե ինչու է անհրաժեշտ արևածաղկի ձեթը, այն օգնում է ավելի արագ լուծել ճարպային բծերը:
Ներծծումը պետք է տևի մոտավորապես 5 ժամ կամ ամբողջ գիշեր:
Լվացեք սրբիչները մաքուր ջրի մեջ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։