Ինչպե՞ս հեռացնել խորխը թոքերից. Վստահաբար, չկա մարդ, ով իր կյանքում չի հանդիպել կրծքավանդակի թաց հազի խնդրին

Դիտումներ 650

Ինչպե՞ս հեռացնել խորխը թոքերից. Վստահաբար, չկա մարդ, ով իր կյանքում չի հանդիպել կրծքավանդակի թաց հազի խնդրին

Վստահաբար, չկա մարդ, ով իր կյանքում չի հանդիպել կրծքավանդակի թաց հազի խնդրին։  Դրա պատճառները կարող են շատ տարբեր լինել (ծխելուց մինչև բրոնխիտ), բայց բուժումը նույնն է՝ անհրաժեշտ է բնական ճանապարհով նոսրացնել և հեռացնել լորձը շնչուղիներից։ Այս հոդվածում մենք ներկայացնում ենք մի քանի բնական արդյունավետ բաղադրատոմսեր այս հիվանդության դեմ։ 
Այս ժողովրդական միջոցը պատրաստելու համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ մթերքները՝ 
թարմ հեղուկ մեղր՝ հիսուն գրամ, 
սոխ՝ կես կիլոգրամ, 
ջուր՝ մեկ լիտր, 
հատիկավոր շաքար՝ կես կիլոգրամ։ 
Կեղևազատել և կտրատել սոխը, այնուհետև ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և ավելացնել շաքարավազն ու սոխը։ Խառնուրդը եռացրեք մարմանդ կրակի վրա մոտ երեք ժամ, իսկ հետո մի փոքր սառեցրեք՝ հանելով վառարանից և ավելացնել մեղրը։ Արգանակը լցնել ամուր կափարիչով տարայի մեջ (շիշ կամ բանկա): Ընդունեք այն օրական հինգից վեց ճաշի գդալ ուտելուց հետո: 



Հրաժեշտ տվեք հազին, խորխին, գրիպին և մաքրեք թոքերը այս հին միջոցի միջոցով

Գազարը համարվում է ամենաառողջ բանջարեղեններից մեկը։ Բացի այդ, այն բացառապես հարուստ է A, B և C վիտամիններով, տարբեր հանքանյութերով, ինչպիսիք են մագնեզիումը, ֆոսֆորը, կալցիումը, կալիումը, երկաթը և մանգանը: Այն շատ օգտակար է աչքերի և աղիների համար, օգնում է խթանել իմունային համակարգը։

Այն նաև շատ օգտակար է ասթմայով, հազով, մրսածությամբ տառապողների և շնչառական խնդիրներ ունեցողների համար։ Այս միջոցը պատրաստված է բնական մթերքներից և կարող է օգտագործվել ինչպես մեծահասակների, այնպես էլ երեխաների կողմից։ 

 

 

 

 

Կան ապացույցներ, որ դա կօգնի ձեզ մաքրել թոքերից խորխը և դադարեցնել հազը:

Ձեզ հարկավոր է.
Չորս ճաշի գդալ մեղր
500 գ գազար

Կտրել գազարը: Լցնել դրանք կաթսայի մեջ և ավելացնել մի քիչ ջուր։
Եռացնել այնքան, մինչև գազարը փափկի։
Քամեք ջուրը, թողեք գազարը սառչի, իսկ հետո պատառաքաղով կամ բլենդերով խյուս պատրաստեք։



Ջուրը, որում խաշել էին գազարը, հովացրեք ու մեջը լուծեք մեղրը։
Այնուհետեւ ավելացնել գազարի խյուսը եւ խառնել։ Պահպանեք այն զով տեղում:
Այս բնական օշարակը լիովին անվտանգ է և կարելի է հաճախակի օգտագործել։ Ընդունել 3 ճաշի գդալ ուտելուց հետո։ Արդյունքները նկատելի կլինեն մեկ շաբաթվա ընթացքում։ 

Գազարի մեջ պարունակվող վիտամինները և մեղրով հարուստ հակաօքսիդանտները կօգնեն արագ հեռացնել լորձը թոքերից և դադարեցնել հազը:

 

 

 

Բայց ամեն դեպքում վերը նշված բոլորը ոչ մի կերպ չեն կարող փոխարինել ավանդական բուժմանը։ Մենք խստորեն խորհուրդ ենք տալիս խորհրդակցել ձեր բժշկի հետ այս բաղադրատոմսերը օգտագործելուց առաջ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը