Ինչպե՞ս է պետք շոգեխաշել կարտոֆիլը, որ յուրահատուկ համ ստանա

Դիտումներ 451
Ինչպե՞ս է պետք շոգեխաշել կարտոֆիլը, որ յուրահատուկ համ ստանա

Բաղադրամասեր

  • 200 գ կարտոֆիլին՝

  • 40 գ գազար,

  • 40 գ գլուխ սոխ,

  • 20 գ տոմատ (կամ 100 գ պոմիդոր),

  • 20 գ յուղ,

  • 40 գ կանաչ լոբի,

  • 1 հատ տաքդեղ,

  • աղը, կանաչին՝ ըստ ճաշակի,

Պատրաստման եղանակը

  • Կաթսայում մանր խորանարդիկներով կտրտած գազարով, սոխով պատրաստած տոմատն սոխառածի վրա լցնել քիչ քանակությամբ տաք ջուր, ավելացնել եփած կանաչ լոբի, տաքդեղ, խորանարդաձև կտրտած կարտոֆիլ, աղ և շոգեխաշել փակ կաթսայում 20—30 րոպե։

  • Մատուցելիս լցնել փոքրիկ խոր ափսեի մեջ և վրան կանաչի ցանել։

Ամենաընթերցվածը
Փակել գովազդը