Ինչպե՞ս բուժել վահանաձև գեղձը. Պարզապես խառնեք այս 3 բաղադրիչները և ընդուննք
Էմալապատ (բացարձակապես մաքուր) ամանի մեջ խառնեք մեկ բաժակ աղացած հնդկաձավարը, աղացած ընկույզը և մեղրը և տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ։
Հնդկաձավարը պետք է շատ խնամքով մանրացնել շ սրճաղացով մինչև հարթ լինի:
Դուք չեք կարող այն փոխարինել շ ալյուրով, քանի որ այն չի պարունակում այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում։ Անցկացրեք ընկույզները մսաղացով: Լցնել մեղր և մանրակրկիտ խառնել:
Պահել սառնարանում։ Պատրաստի խառնուրդն անհրաժեշտ է ընդունել օրը երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ճաշի գդալ մեկ ամիս շարունակ։
Ցանկության դեպքում այս խառնուրդին կարող եք ավելացնել աղացած չորացրած ծիրան կամ չամիչ՝ սրտի հետ կապված խնդիրների ժամանակ։
Շաբաթը մեկ անգամ ամբողջ օրվա ընթացքում կերեք այն՝ ջրից բացի այլ մթերք չընդունելով։
Դա արեք վեց անգամ, այսինքն՝ վեց շաբաթ շարունակ: Այնուհետև մեկ ամիս հետո կրկնել բուժումը
Այս բաղադրատոմսի համար հակացուցումներ չկան, բացառությամբ մեղրի նկատմամբ ալերգիայի։
Այս էլիքսիրն ընդունելու կուրսից հետո դուք ինքներդ կզգաք, թե որքան առողջ և ուժեղ եք դարձել։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։