Ինչպե՞ս ազատվել փքվածությունից. Հրաժեշտ ենք տալիս փքված որովայնին
Եթե նկատում եք, որ որոշ առողջ սնունդը առաջացնում է փքվածություն, ապա պետք է նվազեցնել դրա օգտագործումը։ Երբ ստամոքսում հավասարակշռությունը վերադառնում է, ապա դանդաղ ավելացրեք այս մթերքները ձեր ճաշացանկում և աստիճանաբար ավելացրեք դեղաչափը մի քանի շաբաթվա ընթացքում: Սա թույլ կտա ձեր մարսողական համակարգին հարմարվել այս մթերքներին:
Որոշ համեմունքներ կարող են հաղթահարել փքվածությունը:
Սամիթ - գործում է որպես հակասպազմոդիկ և հանգստացնում է մկանները:
Չաման - վերացնում է ստամոքսի ցավերը և հեռացնում ավելորդ գազերը:
Անանուխ - ազատում է ցավը և հանգստացնում:
Լյարդի և մարմնի դետոքսիկացիա՝ բժշկի մեթոդով. Այրում է ճարպերը և հեռացնում տոքսինները
Լյարդը կարևոր օրգան է, որը պահպանում և մաքրում է մեր մարմինը: Հետևաբար, դա է, ով առաջին հերթին կարիք ունի պարբերական մաքրման: Բժիշկները պնդում են, որ առողջությունը պահպանելու համար անհրաժեշտ է դետոքսիզացնել լյարդը։
Այս զարմանալի մեթոդը արագ կմաքրի լյարդն ու լեղապարկը այն ամենից, ինչ ավելորդ է։
Այս կուրսը հատկապես խորհուրդ է տրվում քրոնիկ հեպատիտով (ներառյալ B կամ C) հիվանդներին:Հակացուցումները՝ բարձր թթվայնությամբ քրոնիկ գաստրիտ, ռեֆլյուքսային էզոֆագիտ։
Օգտագործելուց առաջ անհրաժեշտ է բժշկի խորհրդատվություն։
Ինչպե՞ս պատրաստել խառնուրդ՝ օրգանիզմը բոլոր թունավոր նյութերից մաքրելու համար:
Զգուշորեն մանր կտրատեք (անցկացրեք բլենդերի միջով) թարմ մաղադանոսի մի փոքրիկ փունջ, 2 միջին պճեղ սխտոր։
Ավելացնել 1 ճ.գ. կիտրոնի հյութ և այնքան ջուր, որպեսզի ստացվի 1 բաժակ հեղուկ:
Ստացված խառնուրդը խմել նախաճաշից առաջ և ընթրիքից առաջ 3 օր։
Հետո 3 օր միայն մաղադանոսից ու կիտրոնից հյութ ենք պատրաստում, սխտոր չենք ավելացնում։
Հաջորդ 3 օրը կրկին սխտորով։
Ընդհանուր 9 օր: Մենք հանգստանում ենք 2 շաբաթ և անցկացնում ևս մեկ կուրս։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։