Ինչպե՞ս ազատվել լիպոմայից․Ազատվեք լիպոմայից բնական ճանապարհով. Մենք Ձեզ կասենք ինչպես
Լիպոման ճարպային հյուսվածքի բարորակ գոյացություն է: Նրանք շատ դանդաղ են աճում, անվնաս են և չեն վնասվում։ Լիպոման գտնվում է մաշկի և մկանների միջև։ Ամենից հաճախ այս բարորակ ուռուցքը հայտնվում է պարանոցի, որովայնի, ձեռքերի և մեջքի վրա։ Ինչպե՞ս ազատվել դրանից:
Յուղերից և դեղաբույսերից քսուք պատրաստեք:
Բնական յուղերը, ինչպիսիք են նեմի և կտավատի յուղերը, հիանալի են քսուքների համար։ Եթե դուք նման յուղեր չունեք, ապա քսուքի հիմքի համար կարող եք օգտագործել կանաչ թեյ։ Այն պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք օգնում են պահպանել արյան շաքարի նորմալ մակարդակը:
Քրքումի քսուք. Վերցրեք 1 թեյի գդալ քրքում և խառնեք 2-3 ճաշի գդալ նեխուրի կամ կտավատի յուղի հետ։
Քսուք քսեք լիպոմայի վրա։ Ձեր մաշկը մի փոքր նարնջագույն կամ դեղնավուն կդառնա քրքումի պատճառով։ Ապա ծածկեք վիրակապով, որպեսզի հագուստը չկեղտոտի։
Կտավատի յուղին ավելացնել եղեսպակը: ½ թեյի գդալ եղեսպակը խառնեք 2-3 ճաշի գդալ յուղի հետ։ Այնուհետեւ քսեք լիպոմայի վրա։
Կերեք ավելի շատ մրգեր և բանջարեղեն: Բանջարեղենն ու մրգերը հարուստ են հակաօքսիդանտներով, որոնք օգնում են նվազեցնել ճարպի առաջացումը: Ընտրեք վառ բանջարեղեն և մրգեր, ինչպիսիք են հապալասը, ազնվամորին, խնձորը, դդումը, բուլղարական պղպեղը և կանաչ տերևավոր բանջարեղենը:
Կերեք ավելի շատ ձուկ:
Ձուկը հարուստ է օմեգա-3 ճարպաթթուներով, ինչպես նաև սպիտակուցներով: Օմեգա-3 ճարպաթթուները օգնում են նվազեցնել բորբոքումը և սահմանափակում լիպոմայի աճը: Սաղմոնը, թունա, սկումբրիա, ծովատառեխ, իշխանը պարզապես անփոխարինելի կլինեն ձեր սննդակարգում։
Սահմանափակեք կարմիր մսի օգտագործումը. Եթե իսկապես սիրում եք կարմիր միս, ապա համոզվեք, որ այն հակաբիոտիկներ և հորմոններ չի պարունակում։ Հավի միսը, տոֆուն և լոբիները հիանալի այլընտրանք են կարմիր մսին: