Ինչի՞ հետ չի կարելի սուրճ խմել. Առաջին հերթին պետք է խուսափել սուրճի հետ սա խմելուց

Դիտումներ 983

Ինչի՞ հետ չի կարելի սուրճ խմել. Առաջին հերթին պետք է խուսափել սուրճի հետ սա խմելուց

Առաջին հերթին պետք է խուսափել սուրճի հետ ալկոհոլ խմելուց։

Երբ մարդը միաժամանակ խմում է և՛ սուրճ, և՛ ոգելից խմիչք, նա իրեն հարբած չի զգում, բայց ավելի շատ ալկոհոլ է խմում։ Հետո նա հանկարծ սկսում է հարբել և շատ ավելի վատ կհանդուրժի նման ալկոհոլային թունավորումը։

Չի կարելի սուրճի ըմպելիք խմել երկաթով հարուստ մթերքների հետ։ Դրանք ներառում են ընկույզներ, հնդկաձավար և այլն: Սուրճը կազմող նյութերը զգալիորեն բարդացնում են երկաթի կլանումը մարդու օրգանիզմում։

 

 



Լցրեք այս երեք բաղադրիչները ձեր սուրճի մեջ. Ընդամենը 2 գդալից հետո որովայնի ճարպը կվերանա, և ձեր նյութափոխանակությունն ավելի արագ կլինի, քան երբևէ

Կասկած չկա, որ սուրճը վաղ առավոտյան խմելու ամենահայտնի ըմպելիքն է աշխարհում։ Մի կողմից, այն ակնթարթորեն բարձրացնում է ձեր էներգիայի մակարդակը և պատրաստում ձեզ գալիք օրվա համար:

 

 

Բացի այդ, այն ունի մի շարք այլ առողջական օգուտներ, ինչպիսիք են բարելավված նյութափոխանակությունը, և երբ ընդունվում է ողջամիտ քանակությամբ, այն փրկում է ձեր սիրտը:
Սուրճի մեջ այս բաղադրիչները խառնելով՝ դուք արագ կկորցնեք մի քանի ավելորդ կիլոգրամ՝ առանց սննդակարգի կամ ապրելակերպի փոփոխության:

Այն, ինչ ձեզ հարկավոր է.

- 1/2 բաժակ մեղր
- 3/4 բաժակ կոկոսի յուղ
- 1 թեյի գդալ դարչին
- 1 թեյի գդալ կակաո (ըստ ցանկության)



Պատրաստել մածուկ՝ խառնելով բոլոր բաղադրիչները։ Պահել ապակե տարայի մեջ՝ սառնարանում։

1-2 թեյի գդալ խառնուրդից ավելացրեք մեկ բաժակ թարմ եփած սուրճ:

 

 

Լավ խառնեք և առավոտյան այս առավոտյան ճարպերն այրող ըմպելիքը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը