Ինչ ուտել՝ փքվածությունից ազատվելու համար. 4 լավագույն օգնական մթերքները
Ամենից հաճախ փքվածությունը կապված է թերսնման հետ:
Անհանգստությունը գալիս է սննդի նկատմամբ մարմնի արձագանքից՝ այն սկսում է չափից շատ գազ արտադրել:
Կան մթերքներ, որոնք ապաակտիվացնում են այս գործընթացը:
Կեֆիր
Մետեորիզմն առաջացնում է վնասակար բակտերիաների վատ ակտիվություն։ Արդեն 1 բաժակ կեֆիրը կնվազեցնի նրանց ակտիվությունը, իսկ ստամոքսի լրացուցիչ օգնությամբ դրանք ամբողջությամբ կվերացվեն։
Կանաչիները օգտագործվում են գազի ձևավորման ավելացման համար, նույնիսկ նորածինների համար (հիշեք սամիթ ջուրը):
Անհանգստությունը նույն կերպ թեթեւացնելու համար սամիթի սերմերը լցնել մի բաժակ ջրի մեջ եւ թողնել թրմվի ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ օրը սկսեք խմել 100 մլ սամիթ ջուր ուտելուց առաջ։
Կոճապղպեղի արմատն ուտում են առողջական օգուտների համար բազմաթիվ պատճառներով: Նրա հակաբակտերիալ գործողությունը լայնորեն կիրառվում է մրսածության դեմ պայքարում։ Նույն հատկությունը կթեթևացնի մետեորիզմը։ Այն կկործանի վնասակար բակտերիաները:
Ֆերմենտները նաև բարելավում են սննդի վերամշակման գործընթացները։ Նրանք հեռացնում են ստամոքսի ծանրությունը։
Թեև բանանը ծանր միրգ է, այն վերադարձնում է ստամոքսի թեթևությունը:
Դրանում պարունակվող կալիումը միաժամանակ կհաղթահարի ավելորդ այտուցը. հետքի տարրը չեզոքացնում է նատրիումը (աղը):