Ինչ ուտել իմունիտետը բարձրացնելու և ոսկորները ամրացնելու համար. բոլորը պետք է իմանան
Վիտամին D-ի պակասի դեպքում մեծանում է ոսկորների վնասման, քաղցկեղի և ընդհանուր առմամբ իմունիտետի նվազման վտանգը:
Դրա պակասը կարող եք փոխհատուցել ոչ միայն դեղորայքով, այլ նաև ձեր սննդակարգ մտցնելով ավելի հատուկ մթերքներ։
100 գրամ սաղմոնը պարունակում է 600 IU վիտամին D: Բացի այդ, այս տեսակի ձկան կանոնավոր օգտագործումը կբարելավի ձեր մաշկի վիճակը և ներքին օրգանների աշխատանքը:
Եթե ցանկանում եք գումար խնայել, ապա նախապատվությունը տվեք ծովատառեխին։ Այն ունի այնքան վիտամին D, որքան սաղմոնը, ինչպես նաև բավարար քանակությամբ Omega-3 ճարպաթթուներ:
Այն ամենամեծ օգուտը կբերի աղի ժամանակ (վերահսկում է աղի քանակը), քանի որ ջերմային բուժումը նվազեցնում է սննդանյութերի քանակը:
Մեկ այլ տեսակի ձուկ, որը հարուստ է վիտամին D-ով, սկումբրիան է: Յուրաքանչյուր 100 գրամի դիմաց կա 360 IU, նույն Omega-3-ը, ինչպես նաև բազմաթիվ վիտամիններ և միկրոտարրեր:
Առողջությունը պահպանելու համար պարբերաբար կերեք կաթնամթերք (հատկապես պանիրներ, թթվասեր և կարագ) և հավի ձու։
Բացի այդ, յուրաքանչյուր բաժակ նարնջի հյութում կա 100 IU։
Սա վիտամին D-ի անբավարարության նշան է
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։