Ինչ պատրաստել դդումից՝ շատ համեղ ապուր լոլիկով և սխտորով
Դիտումներ 1734
Բաղադրամասեր․
- 400 գր դդում
- 200 գր լոլիկ
- 1 սոխ
- 1-2 պճեղ սխտոր
- բուսական յուղ
- 1 բաժակ տաք ջուր (արգանակ)
- 1 պտղունց կարրի
- աղ, պղպեղ և թարմ ռեհան՝ ըստ ճաշակի
Մաքրած սոխը կտրատում ենք խորանարդի տեսքով, տապակում կարրիով և մանր կտրատած սխտորով։ Երբ բանջարեղենը փափկի, ուրեմն պատրաստ է։
Դդմի միջուկը կտրատում ենք խորանարդի տեսքով, դնում ենք թավայի մեջ և եփում ենք սոխով ու սխտորով, մինչև դդումը փափկի։
Լոլիկը մաքրել, բլենդերով մանրացնել և տապակի մեջ ավելացնել բանջարեղենը։
Եփեք ևս 5 րոպե, իսկ հետո բլենդերով մանրացրեք խյուսի տեսքով, ավելացրեք մեկ բաժակ եռման ջուր (արգանակ), աղ, պղպեղ, ռեհան։
10 րոպե հետո պատրաստի ապուրին կարող եք ավելացնել սերուցք և շաքարավազ (ըստ ճաշակի) և մատուցել։
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը