Տեսեք ինչ կլինի ձեր օրգանիզմի հետ, եթե պատահմամբ բորբոսած մթերք ուտեք
Դիտումներ 2676
Շատ երկար պահված սնունդը կարող է բորբոսնել։ Արդյունքում սննդի մնացորդները պետք է դեն նետեք։
Բանն այն է, որ դուք չեք կարող ուտել այն:
Նույնիսկ եթե թվում է, թե արտադրանքի միայն մի մասն է բորբոսնած, իսկ մյուս կեսը կարելի է կտրել և հեռացնել, ապա դա չպետք է արվի:
Արդյունքում՝ վնասակար նյութերը բացասաբար կանդրադառնան աղիքային բջիջների վրա։
Այս մասին պատմել է գաստրոէնտերոլոգ Սերգեյ Վյալովը։
Սա սպառնում է կեռնեխի զարգացմանը կերակրափողում, ստամոքսում և աղիքներում: Բորբոսնած մթերքները կթողնեն վնասակար նյութեր և գազեր՝ առաջացնելով փքվածություն, իմունիտետի անկում և ալերգիա։
Բացի այդ, բժիշկը հավելեց, որ չի կարելի ուտել նույնիսկ մի փոքր փչացած պահածոներ, որոնք սխալ են պահվել։
Ամենաընթերցվածը