Ինչ է կատարվում օրգանիզմում սխտոր ուտելուց 4 ժամ հետո
Դիտումներ 607
Հիշեցնենք, որ ավելի լավ է սխտորի օգտագործումը սահմանափակել պանկրեատիտով, խոցով, գաստրոէզոֆագեալ ռեֆլյուքսով հիվանդ մարդկանցով: Այն խթանում է լեղու արտազատումը և գրգռիչ ազդեցություն ունի լորձաթաղանթի վրա։
Այնուամենայնիվ, սխտորը կարող է նվազեցնել արյան շաքարի մակարդակը: Ինչպես հայտնել է բժշկական գիտությունների թեկնածու, սպորտային բժիշկ Ալեքսանդրա Չիստյակովան Telegram-ի իր ալիքում , սխտորի ազդեցությունը նկատելի է սպառումից չորս ժամ անց։ Գլյուկոզայի մակարդակը նվազում է գրեթե 30 տոկոսով։
Ամենաընթերցվածը