Ինչ չի կարելի ուտել դեմքը չփչացնելու համար. Մաշկի համար ամենավնասակար մթերքները

Դիտումներ 838

Ինչ չի կարելի ուտել դեմքը չփչացնելու համար. Մաշկի համար ամենավնասակար մթերքները

Ոչ միայն արևը, ոչ պատշաճ խնամքը և կեղտոտ ձեռքերը կարող են հանգեցնել դեմքի բորբոքման։

Երբեմն, հաշվի առնելով բոլոր ակնհայտ թվացող պայմանները, դուք պետք է վերանայեք ձեր սննդակարգը:

 

 

Ալկոհոլ
Ալկոհոլային խմիչքների օգտագործումը բացասաբար է անդրադառնում անոթային համակարգի վրա։ Դեմքի ամենաբարակ մազանոթները կարող են խաթարվել՝ ստեղծելով ցանց, որից ազատվելը բավականին դժվար է։ 

 



Նաև երեկույթներից հետո առավոտյան չորության ծանոթ զգացողությունը շատ ավելի է արտացոլվում մաշկի վրա։ Խոնավության պակասը հանգեցնում է կնճիռների վաղ ի հայտ գալուն։

 

 

Տապակած սնունդ
Կարևոր է տեսնել սովորական քերած ձվի և կարտոֆիլի ֆրի կամ խրթխրթան տապակած մսի տարբերությունը: Բայց ամեն դեպքում, դուք պետք է հասկանաք, որ տրանս ճարպերը լավագույնս չեն ազդի ձեր դեմքի մաշկի վրա։  



Բացի այդ, տապակած սնունդը հանգեցնում է ստամոքսի հետ կապված խնդիրների, ինչի մասին անմիջապես կմատնանշեն մաշկի բազմաթիվ բորբոքումները։

Կաթնամթերք
Ընդհանուր առմամբ կաթնամթերքը հանգեցնում է ծակոտիների խցանման, ինչը նշանակում է սև կետեր և ավելի էական փոփոխություններ։ Սակայն հրաժարվելով կաթից ու կաթնաշոռից՝ զգալիորեն կնվազեցնեք օրգանիզմին անհրաժեշտ օգտակար տարրերի քանակը։ Սա միանշանակ շատ ավելի մեծ խնդիրների կհանգեցնի, քան դեմքի ցաները։
Բայց նույնիսկ այստեղ կա ոսկե միջին. Խուսափեք պիցցայից, քաղցր ջնարակված կաթնաշոռից և այլն:

 



Ամենաընթերցվածը