Իմանալով, թե ինչու են հարևանները ընկույզ եռացնում, ես նույն բանն արեցի. Այս մեթոդը պարզապես անգին է
Ընկույզի օգուտները լեգենդար են ժողովրդական բժշկության մեջ, և աշխարհի շատ խոհանոցներում դրա ժողովրդականությունը բացատրվում է ոչ այնքան կալորիականությամբ, որքան անսովոր և հարուստ համով: Արեւելյան բժշկության մեջ հաջողությամբ կիրառվում է ընկույզով բուժումը, իսկ Կովկասում ընկուզենին համարվում է սուրբ։ Մենք կապացուցենք, որ իզուր չէ, որ ընկույզը կոչվում է թագավորական ընկույզ։
Ընկույզի հատկությունները
1. Խթանում է ուղեղի աշխատանքը։
Մաքրած ընկույզի ձևը նման է ուղեղի, ինչը բազմաթիվ խոսակցությունների տեղիք է տվել հատուկ մտքի համար այս ապրանքի օգուտների մասին: Սա այն հազվադեպ դեպքերից է, երբ առասպելներն իրականություն են դառնում, քանի որ ընկույզը խթանում է ուղեղի աշխատանքը։ Օմեգա-3 ճարպաթթուները, որոնք պարունակվում են մեծ քանակությամբ, մասնակցում են ուղեղի բջիջների ձևավորմանը:
2. Ձեզ արագ կշտացնում և հագեցնում է։
Ընկույզը շատ կալորիական է։ 100 գ արտադրանքը պարունակում է 654 կալորիա, ինչը երկու անգամ ավելի է, քան մակարոնեղենի կամ հնդկաձավարի կալորիականությունը։ Ընկույզները դանդաղ են մարսվում, ուստի երկար են պահպանվում: Ստամոքսի ֆունկցիոնալությունը պահպանելու համար ավելի լավ բան չկա, քան նախաճաշի և ճաշի միջև ընկույզի թեթև խորտիկը, քանի որ նման սնունդն ավելի հեշտ է մարսվում օրվա առաջին կեսին: Սա կպահպանի էներգետիկ հավասարակշռությունը և կպահի ձեր ստամոքսը դատարկությունից:
3. Նվազեցնում է սիրտ-անոթային հիվանդությունների առաջացման վտանգը։
Գիտնականներն ապացուցել են, որ ընկույզը բարելավում է արյան անոթների մակերեսը պատող բջիջների շերտի աշխատանքը։ Այն նաև կայունացնում է արյան ճնշման մակարդակը և կանխում է թրոմբների առաջացումը, ինչը նվազեցնում է արյան մակարդման վտանգը:
4. Օգտագործվում է կոսմետոլոգիայում։
Ընկույզի յուղն օգտագործվում է ոչ միայն բժշկական, այլև կոսմետիկ նպատակներով, քանի որ այն ունի երիտասարդացնող ազդեցություն մաշկի վրա, ամրացնում է մազերը և եղունգները։ Այն օգտագործվում է հակաբորբոքային դիմակ պատրաստելու համար, որը հարմար է ցանկացած տեսակի մաշկի համար։ Այս յուղը շատ հեշտությամբ ներծծվում է, մաշկը դարձնում է մետաքսանման և ունի վերականգնող հատկություն։
5. Յոդով հարստացնում է օրգանիզմը։
Ընկույզի մեջ յոդի բարձր պարունակությունը բացատրում է դրա առավելությունները վահանաձև գեղձի հիվանդություններով տառապող մարդկանց համար: Ինչպես գիտենք, յոդը կարգավորում է նյութափոխանակությունը մարդու օրգանիզմում և առանց դրա մեր կյանքն անհնար է։ Մենք խորհուրդ ենք տալիս ավելի շատ ընկույզ ուտել գրանիտե տարածքներում և բարձր ֆոնային ճառագայթում ունեցող տարածքներում ապրող մարդկանց:
Մաղադանոս, ընկույզ ․․․ Պատրաստեք այս բաղադրատոմսը, այն կբուժի էնդոկրին գեղձերը
Վերերիկամային գեղձերը՝ փոքր էնդոկրին գեղձերը, որոնք գտնվում են երիկամների վերևում, հսկայական նշանակություն ունեն ամբողջ օրգանիզմի համար:
Նրանք արտազատում են հորմոններ, ինչպիսիք են ստերոիդները, էպինեֆրինը և նորեպինեֆրինը: Այս հորմոնները բարձրացնում են իմունիտետը, բարելավում են նյութափոխանակության արագությունը և կարգավորում արյան ճնշումը:
Դուք արագ կնկատեք փոփոխություններ դեպի լավը: Եվ ժամանակի ընթացքում դուք կսկսեք կորցնել ավելորդ քաշը:
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
200 գր հունական ընկույզ
100 գր չոր մաղադանոս
200 գր բնական մեղր
100 գր քերած թարմ կոճապղպեղի
200 գր չամիչ
Այս մթերքները մանրացրեք բլենդերի մեջ և խառնեք մեղրի հետ։
Առավոտյան ընդունեք 2 թեյի գդալ դատարկ ստամոքսին, շաբաթը երկու-երեք անգամ։
Դուք արագ կնկատեք փոփոխություն դեպի լավը: Կնորմալանա քունը, ախորժակը, աշխատունակությունը և տրամադրությունը։
Մաշկի, մազերի, եղունգների վիճակը կբարելավվի։
Ժամանակի ընթացքում դուք կսկսեք կորցնել ավելորդ քաշը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։