Ի տարբերություն սովորական դեղամիջոցների, չեն թողնի որևէ կողմնակի ազդեցություն և կազատվեք ձեր մարմնի ճարպից
Լյարդի ճարպային հիվանդությունը նշանակում է, որ ձեր լյարդն այնքան ճարպ ունի, որ նրա քաշը կազմում է ձեր ընդհանուր քաշի 5-10%-ը: Գոյություն ունեն լյարդի ճարպային հիվանդության առնվազն երկու տեսակ՝ ոչ ալկոհոլային ճարպային լյարդի հիվանդություն և ալկոհոլային ճարպային լյարդի հիվանդություն: Թեև կա ևս մեկ տեսակ՝ հղիության ընթացքում լյարդի սուր ճարպային հիվանդություն, բայց դա բավականին հազվադեպ հիվանդություն է, որը կարող է առաջանալ, երբ հղի կնոջ լյարդում ճարպի կուտակում կա։
Լյարդի ճարպային հիվանդությունը ասում է, որ ձեր լյարդում այնքան շատ ճարպ կա, որ նրա քաշը ավելանում է ընդհանուր քաշի 5-ից մինչև 10%:
Ձեզ հարկավոր է․
ձիթապտղի յուղ - 1/4 բաժակ
սխտոր (կտրատած) - 1/2 ճաշի գդալ
կոճապղպեղ (քերած) - 1/2 ճաշի գդալ
նարնջի հյութ - 1/4 բաժակ
Բլենդերի մեջ հարում ենք սխտորը, ձիթապտղի յուղը, քերած կոճապղպեղը և նարնջի հյութը, մինչև ստացվի միատարր զանգված:
Օգտագործեք այս բաղադրատոմսը երեք գիշեր՝ խմելով մեկ բաժակ քնելուց անմիջապես առաջ։
Դուք կարող եք նաև փոխել ձեր սննդակարգը՝ ներառելով այնպիսի մթերքներ, ինչպիսիք են գազարը, խաղողը, ճակնդեղը, կանաչ թեյը, օրգանական խնձորը և ամբողջական ձավարեղենը, որոնք կօգնեն ձեզ խուսափել լյարդի ճարպային հիվանդությունից և բարելավել ձեր ընդհանուր առողջությունը:
Լյարդի և երիկամների մաքրման խառնուրդի բաղադրատոմսը․ Առաջարկեք այն ձեր հիվանդ ծանոթներին
Երիկամները պատասխանատու են օրգանների ավելցուկային հեղուկից ազատվելու համար: Նրանց աշխատանք ձախողումը կարող է նույնիսկ ատամներն ու ոսկորները փխրուն դարձնել, ինչպես նաև ազդել տղամարդու ուժի վրա:
Լյարդը, ըստ չինացիների, պատասխանատու է կանացի օրգանիզմի կարևոր գործառույթների համար, կարգավորում է դաշտանային ցիկլը։
Բոլոր տոքսինները անցնում են լյարդով, ուստի կարևոր է պարբերաբար մաքրել այն՝ բարելավելով գործունեությունը:
Ձեզ ենք առաջարկում մի բաղադրատոմս, որը վերաբերում է օրգանիզմի դետոքսիկացմանը։ Դրանում չկան դիետաներ։
Պարզապես անհրաժեշտ է խառնուրդն ընդունել երեք գիշեր անընդմեջ՝ դրանով իսկ օգնելով մաքրել երիկամներն ու լյարդը։
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի.
ձիթապտղի յուղ - 1 ճաշի գդալ
կիտրոնի հյութ - 1 ճաշի գդալ
քերած կոճապղպեղ - 0,5 ճաշի գդալ
կտրատած սխտոր - 0,5 ճ․գ․
Բոլոր բաղադրիչները լցնել բլենդերի մեջ և լավ հարել։ Անհրաժեշտության դեպքում կարող եք մի քիչ ջուր ավելացնել։ Խառնուրդը պետք է ուտել պատրաստելուց անմիջապես հետո։ Եթե դուք տառապում եք հիպերտոնիայով, ապա բաղադրատոմսից բացառեք կոճապղպեղը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։