Ի՞նչ վնասակար հատկություններ ունի կծու պղպեղը և ու՞մ է այն հակացուցված
Դիտումներ 1173
Շատերն են սիրում կծու պղպեղ։ Կծու պղպեղը ճաշատեսակին հրաշալի համ և բույր է հաղորդում։
Կծուն ունենալով մի շարք օգտակար և բուժիչ հատկություններ, ունի նաև հակացուցումներ և վնասակար ազդեցություն օրգանիզմի վրա։
Կծու պղպեղը խորհուրդ չի տրվում ուտել շաքարային դիաբետով հիվանդներին։ Այն հակացուցված է լյարդի խնդիրների դեպքում, աղիների հիվանդության ժամանակ և գաստրիտի ու խոցերի դեպքում։
Կծու պղպեղը կարող է վնասակար ազդեցություն թողնել ստամոքսի վրա։ Կծու պղպեղ օգտագործելիս, պետք է զգույշ լինեն նաև սրտի առիթմիա ունեցողները։
Ամենաընթերցվածը