Ի՞նչ վնասակար հատկություններ ունի կծու պղպեղը և ու՞մ է այն հակացուցված

Դիտումներ 1173

Ի՞նչ վնասակար հատկություններ ունի կծու պղպեղը և ու՞մ է այն հակացուցված

Շատերն են սիրում կծու պղպեղ։ Կծու պղպեղը ճաշատեսակին հրաշալի համ և բույր է հաղորդում։

 

 

Կծուն ունենալով մի շարք օգտակար և բուժիչ հատկություններ, ունի նաև հակացուցումներ և վնասակար ազդեցություն օրգանիզմի վրա։ 



Կծու պղպեղը խորհուրդ չի տրվում ուտել շաքարային դիաբետով հիվանդներին։ Այն հակացուցված է լյարդի խնդիրների դեպքում, աղիների հիվանդության ժամանակ և գաստրիտի ու խոցերի դեպքում։

 

 

Կծու պղպեղը կարող է վնասակար ազդեցություն թողնել ստամոքսի վրա։ Կծու պղպեղ օգտագործելիս, պետք է զգույշ լինեն նաև սրտի առիթմիա ունեցողները։



Ամենաընթերցվածը