Ի՞նչ մթերքներ պետք է ուտել՝ հոդերի ցանկացած խնդիրից խուսափելու համար
Ջուկը համարվում է D վիտամինի աղբյուր, որի պակասը կարող է արթրիտի պատճառ դառնալ։ Ճարպաթթուները նվազեցնում են ցավը ռևմատոիդ արթրիտով տառապողների մոտ: Կերեք շաբաթական առնվազն երկու չափաբաժին ձուկ (յուրաքանչյուրը 200 գ):
Սխտորն ունի հակաօքսիդանտ և հակաբորբոքային հատկություն։ Այն աջակցում է իմունային համակարգին և կանխում է օստեոարթրիտի առաջացումը:
Ընկույզը պարունակում է առողջ պոլիչհագեցած ճարպեր, որոնք նվազեցնում են ցավը, քնից հետո կարծրությունը և բարելավում ընդհանուր առողջությունը:
Տնային միջոցներ ջլերի և հոդերի երիտասարդացման համար. 100% արդյունք ցանկացած տարիքում
Մեր տատիկների և ավանդական բժշկության շնորհիվ հոդերի և ջլերի երիտասարդացման համար որոշ տնային միջոցներ գոյատևել են մինչ օրս:
1. Ժելատինը պարունակում է բազմաթիվ սննդանյութեր, որոնք օգնում են վերականգնել առողջ ոտքերը: Բացի այդ, այն բարելավում է մաշկը, մազերը և եղունգները: Այս առավելությունները պայմանավորված են կոլագենի առկայությամբ:
Ձեզ հարկավոր է․
2 թեյի գդալ մեղր
1 բանան
1 նարնջի հյութ
1 թեյի գդալ ժելատին
150 մլ տաք ջուր
Ջելատինը լուծել ջրի մեջ, ավելացնել մնացած բոլոր բաղադրիչները և լցնել բլենդերի ամանի մեջ։ Խառնել՝ մինչև ստանաք միասեռ զանգված։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել օրական 1 անգամ շաբաթական 3-4 անգամ։
2. Վարսակի ալյուր դարչինով․
Սա արդյունավետ միջոց է ջլերի և կապանների երիտասարդացման համար։ Այն ապահովում է վիտամին C, մագնեզիում և սիլիցիում, որոնք նպաստում են հոդերի բորբոքմանը։ Լավագույնն այն է, որ այն ընդունեք առավոտյան նախաճաշի հետ, մինչև հասնեք ցանկալի արդյունքի:
Բաղադրիչներ․
2 ճաշի գդալ վարսակի ալյուր
1 թեյի գդալ ցեյլոնային դարչինի փոշի
100 մլ նարնջի հյութ
40 գրամ նուշ կամ քնջութի սերմեր
2 թեյի գդալ մեղր
200 մլ ջուր
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և խառնում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք։
3. Եղինջի թեյ կիտրոնով․
Եղինջը հիանալի հակաբորբոքային հատկություն ունի, որն օգնում է թեթևացնել հոդերի և ծնկների ցավը։ Կիտրոնի հետ համակցվելով՝ այն բերում է բազմաթիվ առողջական օգուտներ։
Բաղադրիչներ․
1 ճաշի գդալ եղինջի չոր տերևներ
3 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ
1 լիտր ջուր
Եղինջը լցնել տարայի մեջ և վրան լցնել եռման ջուր։ Թողեք եփվի 20-30 րոպե, ապա քամեք և դրեք սառնարանում։ Ցանկության դեպքում ավելացնել կիտրոնի հյութ և մի քիչ մեղր։ Լցնել ապակե տարայի մեջ և պահել սառնարանում։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 100 մլ օրական 2 անգամ՝ շաբաթական 3-4 անգամ ուտելու ընթացքում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։