Ի՞նչ կլինի, եթե միկրոալիքային վառարանում հալեցնեք մեղրը

Դիտումներ 439

Ի՞նչ կլինի, եթե միկրոալիքային վառարանում հալեցնեք մեղրը

Երբեմն տնային տնտեսուհիները նկատում են, որ մեղրը փոխել է իր խտությունը։ Կարո՞ղ է սա ինչ-որ կերպ շտկվել:

Մեղվաբույծ Մարգարիտա Բուկինան բացատրեց, որ մեղրը կարելի է վերադարձնել իր նախկին վիճակին ջրային բաղնիքում: Դա անելու համար վերցրեք տաք ջրով տարա և դրա մեջ մի բանկա մեղր դրեք։



«Մեղրը պետք է անընդհատ խառնել, որպեսզի միասեռ լինի։ Ջուրը պետք է լինի ոչ ավելի, քան 40 ° C. սա  այն օպտիմալ ջերմաստիճանն է, որը կհալեցնի և կպահպանի օգտակար հատկությունները»,- կիսվել է փորձագետը:

Բայց մեղվապահը խորհուրդ չի տալիս մեղրը հալեցնել միկրոալիքային վառարանում։ Նրա խոսքով, խոհանոցային սարքը կզրկվի բոլոր սննդանյութերից:

 



«Միկրոալիքային վառարանում դուք ստանում եք պարզապես քաղցր կոնֆետ մեղրի տեսքով: Դրանում ոչ մի օգտակար հատկություն չի լինի», - եզրափակեց Բուկինան:

 



Ամենաընթերցվածը