Ի՞նչ է կանդիոզը և ինչպես վերացնել և կանխել այն բնական ճանապարհով
Կանդիոզը հանդիպում է յուրաքանչյուր մարդու մարսողական տրակտում, կոկորդում և բերանում։ Ամենատարածված ձևը կոչվում է Candida Albicans:
Մարդկանց մեծ մասը չի գիտակցում, որ անցանկալի բակտերիաները, վիրուսները և այլ պաթոգենները մշտապես առկա են իրենց մարմնում: Բայց դա սպառնում է մեր առողջությանը միայն այն դեպքում, երբ իմունային համակարգը չի կարող այն վերահսկողության տակ պահել:
Երբ մարմինը թուլանում է մի շարք պատճառներով, այն դառնում է խոցելի այս պաթոգենների հարձակման համար:
Երբ օրգանիզմում քրոնիկական չափով գերազանցում է քենդիդիոզը, այն կարող է հանգեցնել տարբեր ֆիզիկական և հոգեկան վիճակների: Կանդիոզի գերարտադրությունը կարող է առաջանալ որովայնի ցավի, մաշկի վարակների և որոշ ճանաչողական խանգարումների դեպքում:
Մթերքներ, որոնցից պետք է խուսափել կանդիոզի դեմ պայքար սկսելիս
Թարմ, չորացրած և պահածոյացված քաղցր մրգեր և բանջարեղեն, ինչպես նաև մրգային հյութեր
Հնեցված պանիր
Հավելանյութեր և կոնսերվանտներ
Ալկոհոլ
Էներգետիկ ըմպելիքներ, կոֆեին
Ոչ ալկոհոլային ըմպելիքներ
Սնձան պարունակող մթերքներ
Սունկ և տրյուֆել
Շաքարավազ
Միս, որը նիհար չէ
Սոյա
Մթերքներ, որոնք անհրաժեշտ են, երբ դուք կանդիդոզով դիետա եք պահում
Թթու մրգեր և բանջարեղեն
Կանաչ լոբի
Բրոկկոլի
Ծաղկակաղամբ
Կաղամբ
Նեխուր
Բիբար
Շվեյցարական բազուկ
Սպանախ
Սխտոր
Սոխ
Բողկ
Օրգանական խնձորի քացախ
Բնական յոգուրտ (ցանկալի է տնական)
Ֆերմենտացված կաղամբ
Լոռամրգի հյութ
Կան այլ եղանակներ, ճիշտ սննդակարգով դուք կարող եք ակտիվացնել ձեր բուժումը ձեր մարմնից կանդիոզը վերացնելու համար: Նրանք խորհուրդ են տրվում ձեզ ավելի արագ արդյունքներ ստանալու համար ձեր մարմնից կանդիոզի վերացման նպատակին հասնելու համար:
Քրքումը՝ որպես քենդիդիոզի միջոց
Կուրկումինը քրքումի հիմնական ակտիվ բաղադրիչներից մեկն է, որը հայտնի համեմունք է Հնդկաստանում: Լաբորատոր փորձերը ցույց են տալիս, որ կուրկումինը կարող է սպանել կանդիոզը:
Կոկոսի յուղ կանդիոզի համար
Կանդիոզը խմորիչը մանրադիտակային բորբոս է, որը ապրում է մաշկի, բերանի կամ աղիքների շուրջ: Նրանք սովորաբար անվնաս են, բայց կարող են վարակների պատճառ դառնալ, երբ մարմնի պաշտպանիչ ուժերը թուլանում են:
Բույսերն ունեն իրենց պաշտպանությունը սնկերի դեմ: Իսկ ոմանք նաև արտադրում են միացություններ, որոնք թունավոր են սնկերի համար:
Լավ օրինակ է կոկոսի լաուրինաթթուն՝ հագեցած ճարպաթթու է: Այն լայնորեն ուսումնասիրվել է իր հակամանրէային և հակասնկային ազդեցության համար:
Կոկոսի յուղը գրեթե 50% լաուրաթթու է: Արդյունքում, սա այն դարձնում է լաուրաթթվի ամենահարուստ սննդային աղբյուրներից մեկը: