Ի՞նչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ ընդամենը 5 ընկույզ ուտելուց 4 ժամ հետո
Ընդեղենը հարուստ է օգտակար սննդանյութերով, այդ թվում՝ պոլիչհագեցած ճարպերով, ֆենոլներով, վիտամին E-ով և մի շարք հակաօքսիդանտներով, ուստի դրանք զարմանալի ազդեցություն ունեն ընդհանուր առողջության վրա:
Եթե դուք ամեն օր ուտում եք ընդամենը 5 ընկույզ, մենք երաշխավորում ենք, որ դրանից դուք զարմանալի օգուտներ կստանաք։
Ահա թե ինչու դուք պետք է ներառեք այս մթերքը ձեր ամենօրյա սննդակարգում.
- գոտկատեղը նիհարեցնելու համար
- իջեցնում է խոլեստերինի մակարդակը
- աջակցում է ուղեղի առողջությանը
- նվազեցնում է սրտի հիվանդության զարգացման հավանականությունը
- նվազեցնում է շաքարախտի վտանգը
- դարձնում է մազերը, մաշկը և եղունգները ավելի ամուր և առողջ
- քաղցկեղն է կանխարգելում
Ի՞նչ է տեղի ունենում ձեր օրգանիզմի հետ ընդամենը 5 ընկույզ ուտելուց 4 ժամ հետո.
Ընկույզը ձեր մարմնին ապահովում է մի շարք սննդարար նյութերով և վիտամիններով, որոնք կարևոր են ձեր մարմնին էներգիա և ուժ ապահովելու համար:
Հայտնի է, որ ընկույզը սթրեսի գերազանց կայունացուցիչ է:
Ընկույզը պարունակում է հակաօքսիդանտներ, որոնք ամրացնում են սիրտը և պայքարում են ազատ ռադիկալների դեմ, որոնք հայտնի են սրտի հիվանդություն առաջացնելու համար։
Մեկ այլ օգտակար բաղադրիչ օմեգա-3 ճարպաթթուներն են, որոնք նվազեցնում են դեպրեսիայի զգացումը:
Օրգանիզմը կսկսի ավելի արդյունավետ գործել, քանի որ ընկույզը կանխում է զարկերակների խցանումը և դրա հետ կապված բացասական ազդեցությունը առողջության վրա:
Ուշադրություն. Եթե ընկույզը չափավոր օգտագործեք, դրանք չեն առաջացնի քաշի ավելացում, այլ ընդհակառակը, կբարելավեն նյութափոխանակությունը և կուժեղացնեն օրգանիզմի դիմադրողականությունը։