Ի՞նչ անել, եթե սիրտը արագ է բաբախում
Տնային պայմաններում սրտի նորմալ հաճախականությունը վերականգնելու պարզ եղանակներ կան: Նրանք լավ են այն դեպքերում, երբ սրտի բաբախյունի պատճառը արտաքին է: Այսպիսով, եթե ձեր սիրտը սկսում է շատ արագ բաբախել.
Հանգստացեք. Դա անելու համար դուք կարող եք օգտագործել արդյունավետ շնչառական վարժություններ: Դուք պետք է խորը և դանդաղ շունչ քաշեք և ձեր շունչը պահեք 10 վայրկյան: Այնուհետև դանդաղ արտաշնչեք և 10 վայրկյան մի շնչեք։ Զորավարժությունները պետք է կրկնել այնքան ժամանակ, մինչև զարկերակը վերականգնվի։
Հեռացրեք սեղմող հագուստը կամ թուլացրեք այն:
Թեթև մերսեք ձեր ճկույթները։ Դուք պետք է ինտենսիվ ճնշում գործադրեք ձեր մատի վրա եղունգների տարածքում մոտ 60 անգամ: Այնուհետև նույն կերպ մերսեք մյուս ձեռքի փոքրիկ մատը։
Խմեք կես բաժակ ջուր։ Պետք է խմել փոքր կումերով, դանդաղ։
Եթե ձեր սիրտը միայն երբեմն ուժեղ է բաբախում, ապա, հավանաբար, անհանգստանալու պատճառ չկա: Բայց եթե իրավիճակը հաճախ կրկնվում է, ապա բժշկին այցելելն անհրաժեշտություն է։
Այս բանջարեղենի շնորհիվ բուժվել է սիրտս, կարգավորվել ամեն ինչ և նիհարել եմ 21 կգ
Երուսաղեմի արտիճուկը հայտնի արևածաղկի մերձավոր ազգականն է: Այն մեծ օգուտներ է բերում օրգանիզմին: Մասնագետները պարզել են, որ Երուսաղեմի արտիճուկը ամենադիմացկուն բույսն է տարբեր տեսակի վնասակար նյութերի նկատմամբ։
Այն բարձրացնում է իմունիտետը և բարելավում արյունը, նվազեցնում արյան ճնշումը և շաքարի մակարդակը արյան մեջ, նորմալացնում է ստամոքսի աշխատանքը։ Բոլոր օգտակար նյութերը պահպանելու համար Երուսաղեմի արտիճուկը, իհարկե, ավելի լավ է ուտել հում վիճակում՝ ավելացնելով աղցանների մեջ։
Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակը՝
• Նվազեցնում է «վատ» խոլեստերինի մակարդակը
• Հեռացնում է այտուցը, օգտակար է հիպերտոնիկ հիվանդների համար
• Ամրացնում է սիրտն ու մկանները
• Վերականգնում է խանգարված նյութափոխանակությունը
• Վերացնում է այրոցը և լավացնում մարսողությունը, վերացնում հակաբիոտիկների ընդունման հետևանքները
• Հեռացնում է ավելորդ աղերն ու վնասակար միացությունները օրգանիզմից
Երուսաղեմի արտիճուկի օշարակը հեշտ է պատրաստել տանը։ Դրա համար այն պետք է լավ լվանալ, մաքրել և մանրացնել բլենդերով։ Ստացված զանգվածից քամել հյութը և տաքացնել մինչև 50 աստիճան։ Պահպանեք այս ջերմաստիճանը 5-7 րոպե, ապա հանեք կրակից և թողեք սառչի։
Կրկնել տաքացումը ևս 3-4 անգամ, մինչև հեղուկը թանձրանա, սառեցման վերջին փուլում ավելացնել կիտրոնի հյութ՝ ըստ ճաշակի։Խմեք 1 ճ.գ. օշարակ՝ նախաճաշից մեկ ժամ առաջ և ընթրիքից մեկ ժամ հետո:
Օշարակի օգտագործումը արագացնում է ածխաջրերի և ճարպերի նյութափոխանակությունը՝ դրանով իսկ նպաստելով քաշի կորստին։
Ավելորդ կիլոգրամները աստիճանաբար կհալվեն, քանի որ նյութափոխանակությունը լավանում է, բայց առաջին արդյունքները կնկատեք արդեն 15 օր անց։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։