Ի՞նչ անել, եթե ձեր հոդերը ցավում են․ Անհրաժեշտ չէ մշտապես ընդունել ուժեղ ցավազրկող դեղամիջոցներ կամ անմիջապես համաձայնել թանկարժեք ներարկմանը

Դիտումներ 1843

Ի՞նչ անել, եթե ձեր հոդերը ցավում են․ Անհրաժեշտ չէ մշտապես ընդունել ուժեղ ցավազրկող դեղամիջոցներ կամ անմիջապես համաձայնել թանկարժեք ներարկմանը

Անհրաժեշտ չէ մշտապես ընդունել ուժեղ ցավազրկող դեղամիջոցներ կամ անմիջապես համաձայնել թանկարժեք նորաձեւ «ներարկմանը»: Կոմպրեսներով եւ քսուքներով տարածական բուժումը երբեմն շատ ավելի արդյունավետ է լինում:

1 ճաշի գդալ մեղրը լավ խառնեք 1 ճաշի գդալ աղի հետ: Խառնուրդը դնել բամբակյա կտորի վրա, ծածկել ցավոտ հատվածը, ապա տաք փաթաթել: Ամեն օր կիրառեք գիշերը (առավոտյան հեռացրեք այն) մինչեւ ցավի անհետանալը:



Ինչ չի կարելի ուտել հոդատապի ժամանակ. Այս բանջարեղենների մասին պետք է իմանալ

Շատերը տառապում են լուրջ հիվանդությամբ՝ հոդատապով։ Վիճակը բարելավելու համար կարևոր է դադարեցնել որոշակի բանջարեղենի օգտագործումը: Դիտարկենք դրանք ավելի մանրամասն:

Թրթնջուկ
Այն պարունակում է օքսալաթթու, որը հանգեցնում է չլուծվող աղերի առաջացմանը։

 

 

Սա վատացնում է հոդատապով հիվանդի ինքնազգացողությունը։ 

Կանաչ սոխ
Սոխը չափազանց օգտակար բանջարեղեն է, սակայն դրա սալիցիլատները վնասակար են հոդատապով հիվանդ մարդկանց համար։

Բողկ
Բողկը կարող է գրգռել մարդու աղիքները։ Մեծ քանակությամբ օգտագործելու դեպքում հոդատապով հիվանդը կարող է զգալ ուժեղ քոր ամբողջ մաշկի վրա, կոկորդում այրվող սենսացիա, թուլություն և ավելորդ քրտնարտադրություն:



Վարունգ
Դրանց օգտագործումը կարող է բացասաբար ազդել երիկամների աշխատանքի վրա՝ միզաթթվի կոնցենտրացիայի ավելացման պատճառով:

Սպանախ
Սպանախը պարունակում է օքսալաթթու, որը վնասակար է հոդատապով հիվանդների համար։

 


Այդ իսկ պատճառով ավելի լավ է հրաժարվել այս կանաչիի օգտագործումից։

Այժմ դուք գիտեք, թե ինչ բանջարեղեններ չեք կարող ուտել հոդատապի ժամանակ:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը