Հզոր միջոց՝, որը վերացնում է ավելորդ ջուրն ու ճարպը, բարելավում տեսողությունը, հիշողությունը, լսողությունը և ուղեղի աշխատանքը
Կանանց մեծամասնությանը հաջողվել է շատ հեշտությամբ նիհարել այս բաղադրատոմսի շնորհիվ։
Այս միջոցը օրգանիզմից հեռացնում է ավելորդ ջուրը և այրում ավելորդ ճարպը, լավացնում է տեսողությունը և հիշողությունը, լսողությունը և կարգավորում ուղեղի աշխատանքը։
Կիտրոնի և կոճապղպեղի համադրությունը համարվում է ճարպերն այրելու և նիհարելու լավագույն բնական բանաձևը:
Կիտրոնն օգնում է ակտիվացնել մի շարք քիմիական ռեակցիաներ, որոնք օգնում են այրել ավելորդ ճարպը՝ այն վերածելով էներգիայի:
Այն խթանում է մարսողական ֆերմենտները և կարող է բարելավել մարսողությունը: Արդյունքում էական սննդանյութերը շատ արագ ներծծվում են։ Եվ նաև այն նյութերը, որոնք կարող են փորկապություն և փքվածություն առաջացնել, հեշտությամբ արտազատվում են օրգանիզմից։ Այս գործընթացները օգնում և նպաստում են քաշի կորստի արագացմանը։
Եվ նաև այս խառնուրդն ավելի արդյունավետ է այրում որովայնի ճարպը, քան մարմնի այլ մասերում: Արդյունքում, սպառումը կարող է օգնել վերահսկել ինսուլինի մակարդակը մարմնում:
Դարչինը օրգանիզմում ինսուլինի ակտիվությունը ընդօրինակելու յուրահատուկ հատկություն ունի՝ դրանով իսկ կարգավորելով արյան շաքարի մակարդակը։
Ծովաբողկը շատ օգտակար է, երբ օգտագործում են յուղոտ մթերքների հետ միասին, քանի որ այն խթանում է դրանց մարսողությունը: Ծովաբողկը նաև մաքրում է օրգանիզմը, օգնում է արագացնել նյութափոխանակությունը, վերացնում է մարմնի ճարպը, որը հաճախ խորհուրդ է տրվում դիաբետով հիվանդներին։ Հատկապես արդյունավետորեն խթանում է աղիներում օգտակար բակտերիաների ստեղծումն ու զարգացումը։
Եվ նաև ծովաբողկի արմատը հարուստ է C, B1, B6, B2 վիտամիններով, կալիումով, կալցիումով, մագնեզիումով, ֆոսֆորով, երկաթով: Դուք կարող եք այն ավելացնել ձեր ճաշերին համահունչ կամ օգտագործել որպես բնական միջոց, քանի որ ձեր սննդակարգում կլինի ուժեղ սնունդ:
Բաղադրությունը՝
130 գրամ բրոկոլի,
1 թեյի գդալ թարմ քերած կոճապղպեղ,
3 կիտրոն կեղևով,
2 թեյի գդալ դարչին,
1 բաժակ բնական մեղր։
Խառնել բրոկոլին կոճապղպեղի հետ։
Կիտրոնները կտրատել կտորներով։
Կիտրոնի կտորները խառնեք բրոկոլինի և կոճապղպեղի հետ։
Ավելացնել մեղրն ու դարչինը և լավ խառնել։
Խառնուրդը լցնել տարայի մեջ և պահել սառնարանում։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 թեյի գդալ օրական երկու անգամ՝ ուտելիս։