Հյութալի կոտլետների բաղադրատոմս ՝ հավի մսով և պանրով
Դիտումներ 342
Բաղադրությունը․
Հավի կրծքամիս - 600 գրամ
Պանիր - 100 գրամ
Լոլիկ - 2 հատ
Բնական յոգուրտ - 200 գրամ
Սամիթ - 25 գրամ
Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի
Հավի միսը կտրատել երկայնքով։ Միսը երկու կողմից էլ մուրճով ծեծում ենք։
Պանիրը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով, կանաչին և լոլիկները կտրատում ենք։
Մենք կոտլետները տարածում ենք թխման թերթիկի վրա, աղով, պղպեղով, վրան դնում ենք լոլիկը և շաղ տալիս խոտաբույսեր։
Հավասարաչափ լցնել յոգուրտը և շաղ տալ պանիրով։
Թխել 180 C ջերմաստիճանում 15-20 րոպե։
Բարի ախորժակ!
Ամենաընթերցվածը