Հյութ, որը կյանքեր է փրկում
Դիտումներ 455
Ժամանակին բանջարեղենից և մրգերից ստացված առողջ հյութը շատ տարածված էր ամբողջ աշխարհում: Այս ըմպելիքն իսկապես բժիշկների կողմից ճանաչվել է որպես չափազանց օգտակար՝ այն պատրաստելու համար ընդամենը մի քանի րոպե է պահանջվում։
Մեզ պետք է բազուկ, կիտրոն, գազար, մի քանի նարինջ, մի երկու խնձոր և մեղր։ Բոլոր բաղադրիչները մանրակրկիտ լվանում են, այնուհետև պարզապես մանրացնում են բլենդերի մեջ:
Ստացված հյութը լցնում են ապակե տարաների մեջ և պահում սառնարանում։ Առավոտյան արժե խմել կես բաժակից ոչ ավել՝ դատարկ ստամոքսին։
Այս օգտակար, բայց ցավոք ոչ այնքան համեղ հյութը բժիշկները խորհուրդ են տալիս լուրջ բուժման կուրս անցնող հիվանդներին։ Վիտամինների մեծ չափաբաժինը օգնում է պահպանել էներգիայի բարձր մակարդակը և լրջորեն ամրապնդում է իմունային համակարգը:
Ամենաընթերցվածը